E3 2019 - spectator módot és új eseményt kap a For Honor

Még mindig nem hagyja magára szamurájos-lovagos-vikinges játékát a Ubisoft.

2019. június 10. 23:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019 - Ubisoft sajtókonferencia összefoglaló Az új Watch Dogs és Rainbow Six leleplezése mellett még egy videojáték-fejlesztőkről szóló sorozatot is bejelentett a francia csapat, de összességében nem ez volt a legizgalmasabb előadás.

A Ubisoft szerint nem politikamentesek a játékaik, de nem akarják megmondani a tutit Ezúttal a Ubisoft egyik alelnöke szólalt meg egy hosszabb blogposztban és próbálta meg elmagyarázni, mi a helyzet a kiadó játékaival, amik ugyan gyakran utalnak valós közéleti helyzetekre, állításuk s...
E3 2019: Tartalomkészítőt kap az Assassin's Creed Részletek még nincsenek, de az már biztos, hogy a Ubisoft E3-as konferenciája előtt az Assassin's Creed: Odyssey tartalomkészítő módjáról is lehull majd a lepel. Így már tényleg végtelen mennyiségű id...
E3 2019: Lelepleződött a Rainbow Six Quarantine? A legújabb szivárogtatások szerint Rainbow Six Quarantine címmel egy vadonatúj játékot fog majd bemutatni az E3 során a Ubisoft, mely elsősorban a co-op PvE-elemekre épít majd.
Beyond Good & Evil 2 - új részleteket tudtunk meg a játékról Az E3-at sajnos kihagyja a Ubisoft régóta várt projektje, de legalább kaptunk néhány információt és koncepciórajzot.
E3 2019: Hivatalos a Watch Dogs Legion A hét eleji szivárgást követően már a Ubisoft sem csinál titkot a Watch Dogs Legionból. Igen, a Londonban játszódó harmadik rész tényleg létezik, még több információt pedig az E3-on kapunk róla.

Watch Dogs Legion - az Amazon már szivárogtat Egy hét múlva bejelentheti a Ubisoft a Watch Dogs sorozat következő részét, de az online áruháznál már türelmetlenek.
Rainbow Six: Siege - PS5-re is elérhető lesz, a Ubisoft nem tervez folytatást A Ubisoft továbbra is hosszú távra tervez a lövöldével, eszük ágában sincs egy másik játékot piacra dobni.
E3 2019 - ezekkel készül a Ubisoft A kiadó röviden megmutatta, hogy mikre számíthatunk a Los Angeles-i expón tőle. Persze azért még nem mindent...
Roller Champions - lebukott a Ubisoft új játéka? Egy adag látnivaló és egy kevés infómorzsa társaságában futottak be az első hírek a Roller Championsről, amely a pletykák szerint a Ubisoft E3-as bejelentéseinek sorát erősíti majd.
Ubisoft Pass - az EA Access-hez hasonló szolgáltatást indít a Ubisoft? Megjelent a Ubisoft Store-ban egy érdekes új elem.
Roller Champions - Görkoris játékkal készül az E3-ra az Ubisoft? Kiszivárgott néhány kép és egy rövid videó részlet a cég új játékából.