40. Tour de Hongrie

2019. június 11. 20:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kánikulában szenvedtek a versenyzők a Tour de Hongrie-n Kartonlapokkal, ostorral és tűzoltókkal várták az idei kerékpárversenyt. Néhány településen alighanem az év eseménye volt.

Friss hírek
Rajtol a Campus Fesztivál, jön a Limp Bizkit A debreceni rendezvény idén is 2017 után másodszor bekerült a minősített európai fesztiválok közé.
SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár! A szoftveresen vezérelt tárolási megoldás legújabb kiadása támogatja a konténerizált és felhőalapú szolgáltatások használatát, így gyorsabb elérést biztosít az adatokhoz, ezzel is segítve a vállalatokat a hatékonyabb működésben.
Véletlenül rossz házba törtek be a szlovák kommandósok Hajnal 5-kor törtek rá a mit sem sejtő családra.
Mi épül a Dunán a Margitszigettel szemben? Egy hatalmas úszómű tűnt fel a pesti oldalon, a Moszkva sétányhoz kapcsolva.
Nem kikötőt, hanem elhagyott ipartelepet vett a kormány Triesztben Két olasz cégtől vásárolt egy elhagyott ipari területet a kormány Triesztben. A hely olyan kikötő kialakítására nem alkalmas, amilyent az exportáló magyar cégek használnak.
Csatlakozzunk! Mondjunk nemet az egyszer használatos műanyagokra, szólít fel a nemzetközi környezetvédő mozgalom. Egy hónapon át ne használjunk nejlonszatyrot, ne

Combcsonttöréssel műtik a Tour de Hongrie legpechesebb versenyzőjét A cseh Alois Kankovsky az utolsó szakasz éles indítása előtt bukott.

Top hírek:
This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán The bureaucrats in Brussels believe that by branding Viktor Orbán a far right leader, they can discredit him. Here is the reason why this strategy will always be destined to fail.
Visszahívták az MSZP alelnöki tisztségéből Szanyi Tibort A hétfőn meghozott döntés jogerős.
Egy alabamai rendőrőrs azt kéri, hogy az emberek ne húzzák le a vécén a drogot Mert még az aligátorok is beállhatnak.
Feltűnően hülyén nézett ki a férfi, aki fél kiló kokaint próbált becsempészni a parókájában Nem akarta lenyelni.
Így öltözik egy őszinte EP-képviselő fotó Legalábbis a zöldpárti Nico Semsrott szerint, aki Strasbourgban akciózott.
Az Apple megmutatja, mi lett volna, ha a szovjetek juttatnak először embert a Holdra Újabb előzetest kapott az almás cég saját gyártású sorozata.