E3 2019: Final Fantasy VII - sokat fogunk még várni

A Square Enix és a Final Fantasy VII Remake producere, Yoshinori Kitase elárulta, nem biztos, hogy a Midgar-rész megjelenése után a többi epizód fejlesztése fel fog gyorsulni.

2019. június 12. 14:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019 - még a Square Enix sem tudja, hogy hány részből áll majd a Final Fantasy VII Remake Nem véletlenül nem beszélt a Square Enix epizódokról az E3-as bemutatójában.

Rá se lehet ismerni Tony Starkra az új Bosszúállók-játékban Látványos csatákat, és régen várt szereplőket is bemutattak a Square Enix másik nagy dobásából, a Final Fantasy VII Remake-ből.
Megvan a Final Fantasy VII Remake megjelenési dátuma Legnagyobb meglepetésünkre a Square Enix és a Sony még az E3-as előadás előtt bejelentették, hogy mikor érkezik az újjászületett klasszikus.
Final Fantasy VII Remake - Felbukkant az Xbox One változat Az ír Gamestop oldalán már előrendelhető a Microsoft gépeire szánt verzió, lehetséges, hogy hamarosan érkezik a hozzá kapcsolódó bejelentés.
Final Fantasy VII remake - Xbox One-ra is megjelenhet? Bár a Square Enix eredetileg csak PlayStation 4-re jelentette be a legendás szerepjáték remake-jét, egy online üzlet szerint nem ez lesz az egyetlen platform.
Jövő tavasszal érkezik a Square Enix valamelyik újdonsága Az Amazonon idő előtt megjelent információk véletlenül leleplezték a Square Enix egyik új játékának megjelenési dátumát.

E3 2019: Outriders - itt az újabb teaser Játékmeneti jelenetet ugyan ezúttal sem kaptunk az alig 15 másodperces teaserben, ám a következő napokban majd feltehetőleg minden kiderül a Square Enix és a People Can Fly AAA-s játékáról.
E3 2019 Square Enix esélylatolgatás - már a Bosszúállók miatt is megéri majd figyelni Az utóbbi néhány évben elég álmosítóak voltak a Square Enix E3-as bejelentkezései, most azonban érdemes lesz figyelni.
Marvel's Avengers - valószínűleg csak jövőre fog megjelenni A Square Enix nem igazán szeretne ujjat húzni a vetélytársakkal, így jó eséllyel idén már nem kapjuk meg a szuperhősös kalandot.
Outriders címmel érkezik a Square Enix új játéka Egy nagyon rövid teaser trailert kaptunk csak az új projektből, a részleteket az E3-on láthatjuk.
E3 2019: A Square Enix hozza a Dying Light 2-t is Amerikában a Square Enix terjeszti majd a Dying Light második részét, ami azt jelenti, hogy a Techland zombis játéka is a japánok sajtókonferenciáján fogja képviseltetni magát.
Az E3-on végre bemutatkozik a Square Enix Avengers játéka Több mint két évvel a bejelentés után végre megtudjuk, hogy milyen progamra számíthatunk.