Bevetett egy új trükköt a Google, sokkal pontosabb találatok jöhetnek

A Google is érzi, hogy nem mindig sikerül változatos találatokat listáznia a keresőjének, ezért finomítják az algoritmust.

2019. június 12. 14:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Google felhagyott a táblagépek gyártásával A jövőben a saját márkás laptopjait erősíti.

Nehogy bedőljön neki: átverés terjed a Google Naptárban Újfajta módját találták ki a csalók annak, hogy érzékeny adatokat szerezzenek meg a felhasználóktól.
A Google csinált egy programot, amivel jelentheti a gyanús weboldalakat Egy okos segítséget ad azok kezébe a Google, akik jelenteni szeretnék a szerintük gyanús (és veszélyes) weboldalakat, hátha ezzel is kevesebb átverés történik.
Nem csak önnél ütött be a baj, világszerte gondok vannak a Google naptárával [frissítve] Mindenki, aki mostanság próbálja elérni a Google Naptárat, a jól ismert 404-es hibaüzenetbe fut bele.
Destiny 2 - Továbbra is tervben van a cross-play mód támogatása A konzolos, a PC-s és a Google Stadia változatok esetében a cross-save már biztosra mondható, de a közös játék ötlete sincs elvetve.
A Waze megkapja az Androidra a Google digitális asszisztensét Hangvezérléssel fog működni a Waze.

Nagyon hasznos funkció került a Google Dokumentumokba Nem mindenki akar fizetni egy szövegszerkesztőért (például a Microsoft Wordért), mondjuk mert csak ritkán van szüksége rá. Számukra hasznos alternatíva a Google felhős szolgáltatása, a Dokumentumok, ...
A Google csinált egy ingyenes játékot, amivel programozás nélkül lehet videojátékot fejleszteni A programozás nem egyszerű, ám számos olyan kezdeményezés van már, amellyel egyszerűbbé tehető a munka. Most a Google is előállt egy ilyen eszközzel.
Képeken a Google Pixel 4 Elkezdett az eddiginél jobban szivárogni a Pixel 4, majd váratlanul a Google megerősítette, hogy milyen lesz az új dizájn.
A Google-nek is elege lett a taxis hiénákból A Google Maps egyik lehetséges új funkciója akkor riaszt, ha irreálisan nagy kerülőt tesz a sofőr.
Na, ez nem semmi: olyan funkció jön a Google Térképbe, ami megvéd a hiéna taxisoktól A Google Térképbe kerülő egyik új funkció a hírek szerint arra lesz alkalmas, hogy jelezzen, ha egy kocsi, például egy taxi utasa nem az általa választott (vagy épp legrövidebb) útvonalon halad.
Google: veszélyeztetheti USA-t a Huawei kitiltása Az amerikai vállalat próbálja meggyőzni Trumpot, hogy a kínai gyártó tovább működtethesse az Androidot a készülékein.