A DOOM Slayer is benne lesz a Mortal Kombat 11-ben?

Néhány apró utalás beindította a közösség fantáziáját. Lehet, hogy Ash helyett a Doom főszereplőjét kapjuk?

2019. június 12. 14:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ősszel újra a pokol vár ránk: érkezik a Doom Eternal Huszonhat éve, hogy az id Software piacra dobta az első Doomot, a videojátékot, ami alapjában határozta meg a máig töretlen népszerűségnek örvendő

E3 2019 - két egyjátékos DLC-t is kap a Doom Eternal Nem csak multiplayer bővítményekre számíthatunk majd az új Doom kapcsán.
DOOM Eternal - Készülődés az E3-ra A folytatás természetesen nem hiányozhat az expóról, a készítők egy rövid teaser videóval fokozzák a hangulatunkat.
Nézzük élőben a Google Stadia előadását! A szóbeszédek szerint a Doom Eternal mellett a Destiny 2 is elérhető lesz a streaming szolgáltatással.
Teljesen kikészülnek a brutalitástól a Mortal Kombat fejlesztői Többen fel is mondtak ezért a Mortal Kombat 11 csapatából.
Mortal Kombat 11 - Spawn a sorozatból ismert szinkronhangjával jön Aki nézte a karakterről szóló animációs sorozatot, annak ismerős lesz a szereplő hangja.

Összerántották a Doom és a Wolfenstein fejlesztőit, de az eredmény elég kiábrándító Ha olyan cégnevek sorakoznak egy videojáték dobozán, mint a Bethesda Softworks és az id Software, a felhasználó majdnem biztos lehet benne, hogy a kezében tartott alkotás remekmű. Ebben reménykedtünk...
Mentálisan tette tönkre a fejlesztőit a Mortal Kombat brutalitása Egy fejlesztőt poszttraumás stresszel diagnosztizáltak, egy másik csak belső szervekre tud gondolni, ha a kutyájára néz. Mit lehet kezdeni a realisztikus és extrém kegyetlen erőszakkal?
Sigil - megjelent és ingyenesen letölthető John Romero új alkotása Ha visszatérnétek a Doom világába egy kis retro lövöldözésre, akkor mindenképp adjatok egy esélyt a pályacsomagnak.
Mortal Kombat 11 - még a héten kapunk infókat a DLC-kről Kíváncsian várjuk, hogy kik lesznek a széria új részének extra karakterei. Már nem kell sokáig kibírni.
Olyan tiszteletlenek a Mortal Kombat profik egymással, hogy a fal adja a másikat Már az első versenyen úgy elszemtelenedtek a srácok, hogy Ed Boon is szóvá tette a dolgot.
Premier dátumot kapott az új Mortal Kombat film A Warner Bros. bejelentette, hogy a reboot előkészületei még ebben a hónapban, míg a forgatás valamikor idén elkezdődik.