Mélyütéseket visznek be a Balatonnak a nagyberuházók

Megszakítják az összefüggő nádasok által fenntartott ökológiai hálózatot, ez nagyon veszélyes.

2019. június 12. 15:59

A cikk folytatása...Friss hírek
19 fontos osztrák lap
Emberi lábat találtak Mezőlaknál, nem tudják, hogy került oda A településen sok idegen, külföldi is dolgozik.
Lebénulhat a férfi, aki a stégről ugrott fejest a Balatonba Mentőhelikopterrel vitték kórházba a férfit, aki fejest ugrott a Balatonba. Szinte minden évben történnek hasonló balesetek a figyelmeztetések ellenére.
Hír: Karácsony Gergely a garancia az európai Budapestre! Egy európai világváros vezetése nem játék.
Kidőlt fák, leszakadt vezetékek maradtak a vihar után Bács-Kiskun megye járt a legrosszabbul a mai időjárással, ott több helyen másodfokú riasztást adtak ki a zivatarok miatt.
Múzeumok éjszakája - Haditechnikai bemutató a hadtörténeti múzeum Haditechnikai bemutatóval várja a látogatókat a Múzeumok éjszakáján, június 22-én, szombaton a Hadtörténeti Intézet és Múzeum - közölte az intézmény az MTI-vel

Top hírek:
Nagy Imre unokája: A diktatúra a nyakunkba liheg Jánosi Katalin harminc évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy lesz egy új önkényuralom Magyarországon. A Nagy Imre Alapítvány kurátora a hvg.hu kérésére visszaemlékezik, mi történt az újratemetéskor, amit ő nem is hív újratemetésnek. A Hősök terén összegyűlt tömeg emelkedett némasága, a nemzet lelkiismeretének hangjai, a gyász és a tisztelet nagy emberi kárpótlást nyújtottak neki 1989.
Újabb aknagránátos támadás érte az egyik török megfigyelőpontot Néhány nap elteltével egy újabb török megfigyelőpontot ért aknagránátos támadás a szíriai kormányerők által ellenőrzött térségből az északnyugati Idlíb tartomány úgynevezett feszültségcsökkentési övezetében - közölte a török védelmi minisztérium vasárnap
Egy hétig élt volna még a kutya, ha nem tesznek bejelentést az állatvédők A rendőrség több hónapig nyomozott az ügyben, most átadták az iratokat az ügyészségnek.
Így rótták le kegyeletüket a hajdani elítéltek Nagy Imre és társainak 1989. június 16-i újratemetése volt az utolsó szög a kommunista rezsim koporsójába, hiszen Kádár János egykori halálra ítélt ellenfele hivatalosan is bűnbocsánatot nyert.
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból Néhány órán belül hárman jelezték: csalódtak a pártvezetésben.
Hír: Az 56-os vértanúk emlékére 1956-ban a magyar nép nemet mondott a diktatúrára és hitt abban, hogy változtathat a sorsán és elérheti a vágyott szabadságot, jólétet és a demokráciát. Ezeknek a közös céloknak az elérése érdekében Nagy Imre volt az, aki vállalta a történelmi feladatot és a magyar nép oldalára állt. Miniszterelnökként volt benne bátorság, hogy Magyarországot a szabadság és a demokrácia útjára vezesse és nemet mondjon a zsarnokságra.