Nagyon furcsa Bosszúállók-játék jött, rá sem lehet ismerni a szereplőkre videó

Nem sok értelme van Robert Downey Jr. vagy Chris Evans jól ismert arcát keresni a Marvel's Avengers című videojátékban, a digitális hősöket ugyanis teljesen más szereplőkről mintázták. Az E3-on bemutatkozott játék ettől persze még lehet jó, de az élményből sokat visszavesz, hogy totál idegenek köszönnek ránk a képernyőn.

2019. június 12. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kifakadtak a Bosszúállók magyar hangjai a szinkronszakma helyzetén Nyilatkozatot adtak ki, melyben összefogásra buzdítják a szakmát.

A Bosszúállók magyar hangjai a szinkronipar kizsákmányolói ellen A szuperhősfilmet szinkronizáló színészek szerint tarthatatlan a szinkronszakma helyzete, összefogás kell.
Kibővített verziót kap a mozikban az új Bosszúállók Aki akarta, valószínűleg már megnézte az új Bosszúállókat, a Marvel azonban tesz egy kísérletet arra, hogy újra moziba csábítsa a rajongókat: a jövő hétvégétől kibővített formában lesz látható a Végjá...
Itt az Index összes nagy cikke a hétvégéről Ha esetleg a strandon, vagy a telken lemaradt róluk. Hőkamera, MÁV-büfékocsi, háttal lévő padok, Nutella és Bosszúállók.
Mindennek vége, a Bosszúállók már a videojátékok világát is letarolták Hiába a Keanu Reevesszel súlyosbított Cyberpunk-őrület, a Star Wars, az új Zelda, Doom és Halo, az E3 legnagyobb nyertese az Avengers A-Day.
Trónok harca = Bosszúállók

Rá se lehet ismerni Tony Starkra az új Bosszúállók-játékban Látványos csatákat, és régen várt szereplőket is bemutattak a Square Enix másik nagy dobásából, a Final Fantasy VII Remake-ből.
Így térhet vissza a Fekete Özvegy az önálló filmjében? A Bosszúállók: Végjáték befejezése után sokan vakarták a fejüket, hogy mégis miről fog majd szólni az önálló Fekete Özvegy film, viszont a forgatáson készült képek alapján már sikerült előállni egy el...
E3 2019 Square Enix esélylatolgatás - már a Bosszúállók miatt is megéri majd figyelni Az utóbbi néhány évben elég álmosítóak voltak a Square Enix E3-as bejelentkezései, most azonban érdemes lesz figyelni.
Magic: The Gathering - Animációs sorozat készül Netflix-re A bejelentés szerint a szériárért a két utolsó Bosszúállók filmet összehozó Joe és Anthony Russo felel.
A Bosszúállók: Végjáték rendezői csinálnak sorozatot a Magic: The Gatheringből a Netflixnek Animációs lesz.
Nem kellenek Japánnak a Marvel kiöregedett szuperhősei A Bosszúállók persze ott is sikeresek, de a legutóbbi filmet nagyon gyorsan letaszították a trónjáról, és ennek kulturális okai vannak.