E3 2019: Így fog futni a The Witcher 3 Switchen

Nos, a felbontás a némiképp vészjósló 540p-ben lett megállapítva handheld módban, míg a dokkolóval 720p-t is kihajthat a Nintendo gépe, melyet a teljesítményileg megterhelőbb helyszíneken automatikusan csökkenthet.

2019. június 12. 17:33

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

The Witcher 3 - túl a 20 millión Az senkinek sem újdonság, hogy Ríviai Geralt a játéktörténelem egyik legnépszerűbb alakja, szóval abban sincs semmi meglepő, hogy a The Witcher 3 hivatalosan is átlépte a 20 millió értékesített példán...

E3 2019: Így fest Switchen a Resident Evil 5 és 6 A Nintendo Direct bemutatója során már kaptunk egy élőszereplős videót a Nintendo Switchre érkező Resident Evil 5. és 6. epizódjáról, melyekhez ezúttal egy hivatalos előzetes is érkezett.
E3: 2019 - Nintendo Switch-re is jön a The Elder Scrolls: Blades Az ingyenes játék új verziója a tervek szerint idén ősszel lesz elérhető a Nintendo konzoljára.
Bemutatkozott a FIFA 20 Visszatér a FIFA Street is, amely ezúttal Volta Football néven kerül be külön játékmódként, de sajnos a Switch kiadásból hiányozni fog.
E3 2019: Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 alapkiadása Először a Cyberpunk 2077 Discord-csatornájára, majd a Redditre is felkerült a játék alapkiadását leleplező fotó. A rajongók szerint hiteles a kiszivárgott anyag, mert az azon található tartalmak ugyan...
Bemutatkozott a Darksiders: Genesis (PC, PS4, XO, Switch, Stadia) Érkezik a sorozat legújabb része, amely egy ARPG mellékág lesz, benne mind a négy lovassal.

Jön a Jumanji: The Video Game (PC, PS4, XO, Switch) A 2017-es film a tervek szerint idén év végén egy videojáték adaptációt is kap.
Egy formatervező megálmodta az új Nintendo Switch kinézetét Fontos leszögezni, hogy rajongói képekről van szó, de jó eljátszani a gondolattal, hogy akár ilyen is lehet a Switch új verziója.
Befejeződött a The Witcher sorozat forgatása Henry Cavill rendhagyó fotóval búcsúzott az első szezon forgatásától.
The Witcher 3: Wild Hunt - Switchre is megjelenik? A Fehér Farkas a Nintendo hibridjén is szörnyvadászatra indulhat.
Nintendo Switch-re jön a Detective Pikachu folytatása Egyelőre nem tudjuk, hogy együtt érkezik-e a nyugati és a japán változat.
The Witcher sorozat - így fognak kinézni a nilfgaardi katonák? Fotók és egy videó is kiszivárgott a The Witcher sorozat forgatásáról, amiken a statisztákat vehetjük szemügyre. Az internet népe máris felháborodott.