Babos Tímea nagy csatát követően a következő körben

Következő ellenfele a második helyen kiemelt lesz.

2019. június 12. 18:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ilkley-i tenisztorna: Babos Tímea elődöntős Füves tornán készül Wimbledonra a teniszező.

Korábbi világelső sztáredzőjével dolgozik Babos Tímea Eleinte hezitált a tréner, aztán meglátta, hogy játszik a magyar teniszező.
Babos Tímea továbbjutott a 16 közé A magyar lány holland ellenfelét két szettben búcsúztatta.
Fucsovics egy helyet, Babos négyet javított Fucsovics Márton egy helyet javított, így az 51., Babos Tímea négy helyet javítva a 139
Babos 65 nap alatt megtanult franciául Babos Tímea az első magyar teniszező, aki két Grand Slam-győzelemmel büszkélkedhet. Plusz a Kristina Mladenoviccsal aratott női páros Roland Garros-sikert követően folyékonyan beszélt franciául.
Babos Tímea második a párosok világranglistáján Női egyesben elég komolyan átalakult a sorrend.

A nap legfontosabb hírei – 2019.06.09. Babos Tímea megnyerte a Roland Garrost, elrendelték a légtér korlátozását a dunai hajóbaleset miatt.
Babosékon a szél sem talált fogást Második Grand Slam-győzelmére készül legjobb női teniszezőnk, Babos Tímea, aki Kristina Mladenoviccsal az oldalán jutott a női páros döntőjébe Párizsban.
"Hihetetlen" Babos Tímea sikere saját maga számára is Okosan álltak a meccshez.
Babos Tímea női párosban elődöntős a Roland Garroson A magyar teniszező idei harmadik elődöntőjét játszhatja női párosban.
Roland Garros - Babos női párosban negyeddöntős Babos Tímea oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal bejutott a negyeddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokság női páros versenyében
Babos Tímea párosban nyolcaddöntős a Roland Garroson Babosék nyolcaddöntős ellenfele a Laura Siegemund, Anna-Lena Friedsam páros lesz.