Trump ezer amerikai katonát küld Lengyelországba

Közös nyilatkozatot írtak erről alá a Fehér Házban.

2019. június 12. 21:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Hivatalosan is eldőlt, hogy nem lesz nagy szélsőjobboldali frakció az EP-ben Magyarország után Lengyelország is közölte, hogy nem csatlakozik Salviniékhoz.

Macron Orbán Viktorral is találkozót kezdeményezett Sajtóinformációk szerint a francia elnök kezdeményezte, hogy az esti csúcstalálkozó előtt Németország, Belgium, Csehország, Lengyelország, Szlovákia és Magyarország vezetőivel – így Orbán Vi...
Lengyelország: nyerőben a kormánypárt, de nem sokkal Kaczyńskiék 42%-on, az ellenük formálódott szövetség 39-en áll az exit pollok szerint. Romániában egyelőre döntetlenre áll a meccs.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két orsz...
Visszaállítják a lengyelek a Brüsszel által támadott adót Lengyelország visszaállítja az Európai Bizottság (EB) által 2016-ban megtámadott progresszív kereskedelmi adót az Európai Bíróság csütörtöki döntése nyomán
Nem tudta, hogy Lengyelország tel-avivi nagykövetét köpi le Az izraeli férfi ennek ellenére akár öt év börtönt is kaphat.

Kvótaper: így érvelt Magyarország a tárgyaláson A magyar kormány képviselője szerint önkényesen, politikai megfontolások alapján, jogsértő módon kezdeményeztek eljárást az érintettek Csehország, Lengyelország és Magyarország ellen.
Lengyelország lemondta egy izraeli küldöttség látogatását, miután megtudták, hogy holokauszt-kárpótlásról is tárgyalnának A lengyel külügyminisztérium szerint vasárnap a delegáció önkényesen változtatta meg a látogatás menetrendjét.
Rejtett kamerás felvételeken szembesítik a pedofil papokat áldozataikkal, felbolydult Lengyelország Egyetlen nap alatt 3,5 millió megtekintés felett jár a dokumentumfilm, ami felrázta egész Lengyelországot. A filmben áldozatok mondják bántalmazóik szemébe, hogy mit tettek velük.
Elpusztult a francia-amerikai barátság fája A fát a két elnök ültetett el közösen 2018 áprilisában a Fehér Ház kertjében.
A Fehér Ház próbálta akadályozni, hogy egy kormányzati elemző egy kongresszusi bizottság előtt a klímatudományról beszéljen Mert a tudománya nem állt összhangban a Trump-kormány nézeteivel.
Trump londoni látogatása és a lopakodó globális depresszió Trump túllépett a második világháború utáni békerendszeren és a látogatását arra használja fel, hogy Londont minél távolabbra tolja az európai integrációtól. 89 évvel azután, hogy az USA-ban hatályba ...