Súlyos sérüléseket szenvedett az óriásit bukó Froome

A négyszeres Tour de France-győztes az egyéni időfutam pályáját járta be.

2019. június 12. 20:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Tour címvédője Froome-mal ellentétben ott lesz a startnál Geraint Thomas országúti kerékpáros keddi bukása után szerdán közölte, hogy jól van, és indul a július 6-án rajtoló Tour de France-on.

Tudom, hogy mekkora szerencse az, hogy itt vagyok A kórházból üzent a magát csúnyán összetörő négyszeres Tour-győztes Chris Froome.
60-nal száguldott, Froome-nak esélye sem volt lassítani A Tour-győztes kerékpáros bukása versenytársát is megrázta. Legalább hat hónapig tart rehabilitációja.
Hatórás műtétet végeztek a hatvannal kőfalnak csapódó sztár bringáson Sikeres műtéten van túl a szerdán hatalmasat bukó Chris Froome, de egyelőre még az intenzív osztályon tartják.
Kánikulában szenvedtek a versenyzők a Tour de Hongrie-n Kartonlapokkal, ostorral és tűzoltókkal várták az idei kerékpárversenyt. Néhány településen alighanem az év eseménye volt.
Combcsonttöréssel műtik a Tour de Hongrie legpechesebb versenyzőjét A cseh Alois Kankovsky az utolsó szakasz éles indítása előtt bukott.

Belletti ünnepelt és élre állt az esztergomi Bazilikánál Izgalmasan alakul a Tour de Hongrie.
40. Tour de Hongrie
E3 2019 - küldetésszerkesztőt és Discovery Tour módot kap az Assassin's Creed Odyssey Megszabhatjuk a feladatokat, megírhatjuk a dialógusokat egy egyszerű alkalmazás segítségével.
Az emberi energiafelhasználás végső határát derítették fel Az emberi állóképesség kulcsa, az energiafelhasználás végső határát állapították meg amerikai kutatók egy 4828 kilométeres futás, a Tour de France kerékpárverseny és más rangos sportesemények elemzésé...
Olyan, mintha a Barcelonához kerültem volna Valter Attila a szezon legjobb magyar bringása, aki a hegyeken Tour de France-menőket is vert már. Menő profi csapat vitte el, most a Tour de Hongrie-n szeretne sárga trikós lenni.
A magyar bringások BL-e a Tour de Hongrie Minden eddiginél erősebb lesz a kedden induló magyar kör. Grand Tour-menők ellen Valter Attiláknak is van esélyük.