Tour de Hongrie első szakasz

2019. június 12. 21:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kánikulában szenvedtek a versenyzők a Tour de Hongrie-n Kartonlapokkal, ostorral és tűzoltókkal várták az idei kerékpárversenyt. Néhány településen alighanem az év eseménye volt.

Combcsonttöréssel műtik a Tour de Hongrie legpechesebb versenyzőjét A cseh Alois Kankovsky az utolsó szakasz éles indítása előtt bukott.
Két magyar bringás is nagyot ment a Tour de Hongrie királyetapján A Kékestető királya viszont egy lett lett.
A pusztai hajránál cserélt gazdát a Tour de Hongrie magyar trikója Magyar és cseh győzelem a bringás verseny két félszakaszán. Fetter Erik már a legjobb magyar.
Átnevezték Balassagyarmatot a magyar bringás kedvéért A Tour de Hongrie közönsége így biztatta a helyi versenyzőt.

Belletti ünnepelt és élre állt az esztergomi Bazilikánál Izgalmasan alakul a Tour de Hongrie.
40. Tour de Hongrie
A lakásomat is eladtam, hogy legyen Tour de Hongrie A közel 100 éves magyar kerékpáros körverseny többször földbe állt. Eisenkrammer Károly versenyzőként kezdte, aztán beszállt a rendezésbe. Neki is kétszer kellett újrakezdenie. Nincs lelkiismeret-furd...
Olyan, mintha a Barcelonához kerültem volna Valter Attila a szezon legjobb magyar bringása, aki a hegyeken Tour de France-menőket is vert már. Menő profi csapat vitte el, most a Tour de Hongrie-n szeretne sárga trikós lenni.
A magyar bringások BL-e a Tour de Hongrie Minden eddiginél erősebb lesz a kedden induló magyar kör. Grand Tour-menők ellen Valter Attiláknak is van esélyük.