Porral oltsa el az elektromos tüzet!

Szikrázik a konnektor, villog a lámpa, vagy csak szimplán öreg a ház, amiben lakik? Ezek mind zárlatot, de akár tűzesetet is okozhatnak. A Bors összegyűjtötte, mik azok a jelek, amik arra utalnak, hogy valami nem jól műkö­-dik a lakásban.

2019. június 13. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A szerelem misztériuma Balázs Klári tollából Keresse az újságosoknál a Bors csütörtöki számát, benne a Végzetes szerelmek című magazinnal!

Bors: letartóztathattak egy férfit a 41 napja eltűnt vállalkozó ügyében A gyanúsított erdőjét és gyümölcsösét is átkutatták a lap szerint.
A Bors utánajárt: Visszajár a sikertelen mágnesterápia ára Sokan a mai napig bíznak a mágneses terápia gyógyító erejében. Van azonban, aki hiába hisz benne, nem segít rajta, és még a pénzét sem kapja vissza a vásárolt termék után. Ám a készülékek forgalmazóit...
Csúnyán átverték Emiliót Az idén Törökországba készült nyaralni az Emilio-család, de a családfő egy váratlan húzással Olaszországra módosította a célállomást.  Mint azt már a Bors is megírta, a zenész rendszeresen fennhang...
Az 5G nem gyilkol denevéreket Tudja valaki, mitől pusztulnak a denevérek? Tegnap kettő, ma még egy hever a kertben tette fel a kérdést a Facebookon egy fiatal anyuka, aki részben az állatokat sajnálva, részben a lányát féltve fej...
Traktorvezető vitte el a Bors-milliót Paskó István szeretett lakását újítaná fel a Bors nyereményéből.

A hétvégén újra dupla Bors - 80 oldalnyi izgalom, olcsóbban! Példátlan akcióval vásárolhatja meg a kedvenc lapját az újságosoknál. 
Pataky Attila 25 ezer évvel idősebb a párjánál Vajon ha Pataky Attila nevét beütjük a Google keresőjébe, milyen szavakat dob fel? Pataky Attila kommentálja ezeket a Bors Extra legfrissebb számában. 
Szavazzon Ön is, hogy melyik operettszínész kapja idén a Honthy-közönségdíjat! A hazai operettjátszás emblematikus primadonnájáról nevezte el a Budapesti Operettszínház a Honthy-díjat, mellyel a teátrum művészeinek évadban nyújtott teljesítményét jutalmazzák. Idén, az ERNST Galé...
Kicsi a bors, de gyors Teszteltük az új Sony MILC-et, az 6400-at. A középkategóriás, de villámgyors autofókuszú fényképezőgéppel vadászgépekre és helikopterekre is lőttünk.
Hajtson rá az 1 millió forintra! Csupán egy játékszelvény, három címoldali matrica, és ön lehet az új Bors-milliomos.
Négy hónapja szakítottak: Szerződés láncolja össze Jollyt és Suzyt A Bors megtudta: már négy hónapja nem alkot egy párt a két mulatós zenész. A válófélben lévő Jolly és Suzy színpadra is csak a korábban aláírt szerződé­seik miatt lép együtt.