Orosz rendszert is tesztel a Huawei az Android leváltására

A jelentések szerint az Android leváltására egy orosz operációs rendszert is tesztel a Huawei, és a gyártás egy része is Oroszországba költözhet.

2019. június 16. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Technikai indok nélkül zárná ki az 5G-ből a Huawei-t az Egyesült Királyság? Theresa May még távozása előtt vetette fel ezt a lehetőséget, amit megvizsgált a Tudományos és Technológiai Bizottság elnöke.

Olaszországban terjeszkedik a Huawei Milliárdos beruházással háromezer munkahelyet teremt Olaszországban a Huawei.
Huawei: rettegnek a magyarok, hogy összetörik a telefonjukat Bár a kijelzőtörés a felhasználók egyik legnagyobb rémálma, mégis csak minden második magyar védi megfelelően a mobilja előlapját derül ki a Huawei kutatásából. Annak ellenére, hogy gyakran előfordu...
Mi lesz az Androiddal a Huawei mobilokon? A kínai gyártó ragaszkodik a Google rendszeréhez, az amerikaiak döntésétől függ, hogy felváltja-e azt a saját fejlesztésű Hongmenggel.
Kiadta, majd visszahívta az Android Q ötös bétáját a Google Megérkezett a rendszer legújabb bétája, telepítési problémák miatt azonban a Google átmenetileg leállította a terjesztését.
Új fejlemény a Huawei elleni amerikai szankciók ügyében Bejelentette az Egyesült Államok kormánya, nemsokára kiad engedélyeket amerikai cégeknek, hogy kereskedhessenek a kínai gyártóval.

Átfogó kutatás készült a Huawei alkalmazottainak hírszerzési kapcsolatairól Mélyebb kapcsolat van a Huawei okostelefongyár és a kínai katonai hírszerzés és titkosszolgálatok közt, mint azt a mobilvállalat korábban beismerte - állítja Christopher Balding, a Fulbright...
Bemondta a Huawei-alapító: új operációs rendszerük mindenre felmegy, és az Apple-énél is jobb lesz Megerősítette a kínai állami média korábbi értesüléseit a Huawei alapítója, miszerint saját operációs rendszerük nem csak egy újabb felület lesz, számos előnnyel rendelkezik majd. Az egyik a gyorsasá...
A Huawei alapítója az Android-rivális HongMeng rendszerről A sikerhez szükség lesz egy jó alkalmazás ökoszisztémára, amelynek felépítése éveket vesz igénybe.
Bizonytalan az amerikai cégek kereskedelme a Huawei-jel Továbbra is bizonytalan, hogy kereskedhetnek-e amerikai cégek a Huawei kínai távközlési vállalattal - mondta Bársony Péter IT-szakértő szombaton, az M1 aktuális csatornán.
Friss hírek a Huawei Android-rivális HongMeng rendszeréről Értesülések szerint a Mate 30-as mobilon tesztelik az új operációs rendszert, amely az okostelefonnal egyidejűleg jelenik majd meg.
Még mindig tiltólistán a Huawei Májusban került fel ide a kínai gyártó, most pedig nagy a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit jelentenek a Trump amerikai elnök által bejelentett enyhítések.