Elden Ring - végre kiderült, mit tett hozzá George R.R. Martin

A FromSoftware elmesélte, miért csúsznak tovább A tűz és jég dala kötetek.

2019. június 16. 16:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Izgalmas infók derültek ki az új Trónok harca sorozatról Maga az író, George R.R. Martin árulta el a részleteket!

A Trónok harca egyik legkedveltebb szereplőjének őse is szerepel majd az előzménysorozatban George R. R. Martin izgalmas részletekkel örvendeztette meg a kíváncsi rajongókat.
Rémfarkasok és Starkok is lesznek a Trónok harca előzménysorozatában George R. R. Martin a legutóbbi interjújában megosztott néhány információt a sorozattal kapcsolatban.

George R.R. Martinnak elege van a Trónok harca-rajongókból Szerinte az internet sokkal mérgezőbb közösséget hozott létre, mint a régi vágású rajongók.
Saját karakterünkkel vághatunk neki az Elden Ringnek Az Elden Ring történetének központjában ezúttal nem egy előre meghatározott főszereplő áll majd, hanem ismét a játékosok dönthetik el, milyen karakterrel kezdenek bele a kalandba.
Elden Ring - hasonló lesz a történetmesélés a Dark Soulséhoz A FromSoftware nagy sikerű játékának sztoriját csak az érthette meg, aki hajlandó volt olvasni. Most is fel kell készülnünk erre.
Sekiro: Shadows Die Twice - elképesztő rajongói kisfilm készült Ezt a kisfilmet nem csak azoknak érdemes látni, akik szeretik a FromSoftware alkotásait.