Lezárták a ferihegyi repteret, nem tudtak leszállni a gépek

Rendkívüli javítási munkákat végeztek az 1-es futópályán.

2019. június 19. 19:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Az elmúlt 140 év legmelegebb júniusa volt az idei 2019 júniusa a legmelegebb hatodik hónap volt a bolygón a feljegyzések kezdete óta az amerikai Nemzeti Óceán-és Légkörkutató Hivatal (NOAA) szerint. Az antarktiszi tengeri jég kiterjedése 8,5...
Budapestre hozták a rettegett bérgyilkost A kér gyilkossággal gyanúsítható férfit a Terrorelhárítási Központ Rajkánál vette át a szlovák Lynx-kommandó munkatársaitól, majd a fővárosban átadta a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozóinak.
Gyűlölködő matricák járnak a békemenetelő lengyelek kedvenc lapjához Sokan a nácik zsidómentes zónáihoz hasonlítják a Gazeta Polska ötletét.
Lukasenka: Decemberre lesz meg az orosz-fehérorosz integráció programja Az orosz és fehérorosz kormány által felállított munkacsoportok integrációs javaslatokat készítenek.
Vb-döntőt vívhat Szatmári András Bejutott a döntőbe a kardozó Szatmári András.
Összehangolt akcióban kapcsolatak le 2800 migránst Huszonhat embercsempészt és 2760 illegális bevándorlót fogtak el a június 28. és július 8. között lefolytatott Joint Action Days (JAD) Danube nevű művelet során közölte az osztrák szövetségi bűnügyi hivatal csütörtökön.

Top hírek:
Summer camp in NE Hungary hosts 350 diaspora Hungarians A group of 350 young people from 15 countries in four continents have arrived in Satoraljaujhely, in north-eastern Hungary, to spend vacation in a summer camp.
Egy lépéssel közelebb került a kancellársághoz Kramp-Karrenbauert Megtalálták Ursula von der Leyen utódját Berlinben.
Fapadoson utazott, gurulós poggyásszal vegyült Orbán Viktor fotó "Mi van, talán egyszerre vannak szervizben a magángépek?" értetlenkedett a Wizz Air hétfői MilánóBudapest-járatának egyik utasa, mikor Orbán Viktor tűnt fel a fapadosra várók sorában, majd puritán turistaként hazautazott. Még fotókat is készített a magyar kormányfőről, akit az elmúlt években többször is támadtak baráti üzletemberektől elfogadott repülőutak vagy a honvédség gépeinek használata miatt.
Újabb tűzszünetet kötöttek Ukrajnában Határozatlan időtartamú tűzszünetben állapodtak meg a kelet-ukrajnai konfliktusban érintett felek a válság rendezésére hivatott háromoldalú, Kijev, Moszkva és az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) képviselőiből álló összekötő csoport szerdai ülésén Minszkben.
Női póló: Magyarország-Oroszország 12-17 a vb-n Másodikként ment tovább a csoportból a csapat, eggyel több meccs, de könnyebb ág jön.
Az autóipari gyár adóbevétele Felsőzsolcára megy, a bűze viszont Arnótra Tömény, maró szag árad a Miskolc mellett működő autóipari beszállító cég telephelyéről erről panaszkodnak a Sicta gyára mellett élő lakók. A cég vezetője állítja, ők minden előírásnak eleget tesznek. Indul a Mérgeink sorozat a hvg.hu oldalán. Első rész.