Itt a nyár, olvad a jég szibériai Krasznojarszkban

2019. június 20. 19:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Ki gondolta volna, hogy egy kínai popénekes ilyen kockahasat rejteget a pólója alatt? A K-Pop képviselői nem éppen arról híresek, hogy kockahasú macsók lennének, de azért akadnak kivételek.
Elképesztő videó került ki a netre - Így jutottunk el a Holdra A legnagyobb videómegosztón most bárki megnézheti.
Minden index alacsonyabbról indult Indexcsökkenéssel indult a kereskedés Európában.
Így változtatta meg az életünket a GDPR Nagy várakozások és félelmek előzték meg az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendeletnek, közismertebb nevén a GDPR-nak a 2018. május végi kötelezővé válását: a gigabírságokról szóló cikkek megjelenése,...
Csütörtökön a Borsban: KIRÁLYI TITKOK ÉS BOTRÁNYOK magazin A lelkünk mélyén mind vágyunk arra, hogy beleshessünk mások életébe.
Sánchez sem találja a kiutat a spanyol káoszból Egyre valószínűbb, hogy előrehozott választást rendeznek Spanyolországban. Pedro Sánchez szocialista miniszterelnök ugyanis a hét elején bejelentette, kudarcba fulladtak a baloldali radikális Podemosszal zajló koalíciós tárgyalások. (Külföld)

Top hírek:
This is the reason why the Brusselite bureaucrats will never understand the success of Orbán The bureaucrats in Brussels believe that by branding Viktor Orbán a far right leader, they can discredit him. Here is the reason why this strategy will always be destined to fail.
Visszahívták az MSZP alelnöki tisztségéből Szanyi Tibort A hétfőn meghozott döntés jogerős.
Egy alabamai rendőrőrs azt kéri, hogy az emberek ne húzzák le a vécén a drogot Mert még az aligátorok is beállhatnak.
Feltűnően hülyén nézett ki a férfi, aki fél kiló kokaint próbált becsempészni a parókájában Nem akarta lenyelni.
Így öltözik egy őszinte EP-képviselő fotó Legalábbis a zöldpárti Nico Semsrott szerint, aki Strasbourgban akciózott.
Az Apple megmutatja, mi lett volna, ha a szovjetek juttatnak először embert a Holdra Újabb előzetest kapott az almás cég saját gyártású sorozata.