További intézkedéseket sürget az életvédelem érdekében a Mi Hazánk

Dúró Dóra elismerte, hogy a kormány sokat fordít családtámogatásokra.

2019. június 20. 20:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Mi Hazánk úgy érzi, győzelemre van ítélve, ha eleget cigányozik és migránsozik Az nem világos, hol talál utánpótlást, a "meg nem alkuvó nemzeti erő". (Belföld)

Mi Hazánk: Nagy Ferenc kapjon méltó helyet a történelemoktatásban Apáti István, a Mi Hazánk politikusa azt követelte, Nagy Ferenc a történelemoktatásban is kapjon méltó helyet.
A rendőrség megtiltotta, hogy a Mi Hazánk a Pride útvonalán demonstráljon Más ellentüntetők azonban lehetnek.
Ha kell, visszamegy Töröszentmiklósra a Mi Hazánk Toroczkai László szerint a helyi roma nemzetiségi önkormányzat vezetője is támogatja.
Odacsapna a Facebooknak egy magyar párt a "rejtélyes" törölgetések miatt Nehezményezi a Mi Hazánk, amiért a párt elnökének Facebook-oldalát szerintük előzetes figyelmeztetés nélkül törölte a közösségi oldal.

A halálbüntetés visszaállítását és szibériai bérrabtartást követel a Mi Hazánk Mozgalom A dövényi emberölési üggyel kapcsolatban beszélt erről Apáti István.
Mi Hazánk Mozgalom: tiltsák be a Pride felvonulást! A Mi Hazánk Mozgalom felszólította a belügyminisztert és a rendőrséget, hogy tiltsák be a július 6-ára meghirdetett Budapest Pride felvonulást
A Mi Hazánk Mozgalom megoldást sürget a Tisza hulladékszennyezésének felszámolására A párt környezet-, természet és állatvédelmi kabinetje, a Zöld Hazánk két társelnöke a Kiskörei Vízerőműnél tartott sajtótájékoztatót.
Cimitirul militar din Valea Uzului - Partid ungar de opoziţie: să se construiască o capelă catolică în cimitir! Budapesta, miercuri, 19 iulie 2019 (MTI) - Reprezentanţii Mişcării "Mi Hazánk" (Patria Noastră - un partid format din foşti membri ai formaţiunii politice de opoziţie Jobbik) au anunţat că v...
Sorra lépnek ki az alapítók a Mi Hazánk Mozgalomból Néhány órán belül hárman jelezték: csalódtak a pártvezetésben.
Nyomravezetői díjat ajánl a Zöld Hazánk a teknősgyilkos kézre kerítőjének Ötvenezer forint nyomravezetői díjat ajánl fel a Mi Hazánk Mozgalom természet-, környezet- és állatvédelmi kabinetje, a Zöld Hazánk annak, aki olyan érdemi információval segíti a rendőrség munkájá...