A New York-i és a londoni rendőrség is vizsgálja Weinstein egyik nemierőszak-ügyét

Vizsgálatot indítottak egy 2004-re visszanyúló szexuális erőszak ügyében, aminek az elkövetésével Harvey Weinsteint vádolták közölte az AFP, de részletek egyelőre nem ismertek. A londoni Metropolitan rendőrség szintén bejelentette, hogy felmerült vádak miatt vizsgálatot indított, és felmérik a producer ellen felhozott szexuális zaklatással kapcsolatos állításokat.

2017. október 12. 16:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Botladoztak a főbb amerikai indexek Csökkenéssel nyitottak a főbb indexek a New York-i tőzsdén csütörtökön.
Szexbotrány az álomgyárban Dagad a szexuális botrány Hollywoodban. Egyre több híres, amerikai színésznő vallja azt, hogy az egyik ismert amerikai filmgyártó cég a Weinstein Company egyik producere, Harvey Weinstein szexuálisan ...
Gwyneth Paltrow és Angelina Jolie is előálltak: Harvey Weinstein zaklatta őket A producer őket is fogdosta. Három nő pedig már arról beszél, meg is erőszakolta őket. Egyre dagad a Hollywoodot megrázó botrány.
Tom Clancy's Jack Ryan - bemutatták a sorozat első részleteit Az Amazon készít sorozatot a számos Tom Clancy regény főszereplőjeként feltűnő Jack Ryanről, ebből mutattak meg néhány percet a New York Comic-Conon.
Párizsi divathét: fotókon a bizonyíték, hogy a francia sikk verhetetlen Az előzőekben végigmentünk a New York-i, londoni és milánói divathét legjobb pillanatain, most pedig a párizsi van soron.
Napokon belül elkezdik forgatni a Trónok harca 8. évadát Ezt a sorozatban Ser Davost alakító Liam Cunningham árulta el a New York-i Comic-Conon.

A munkaügyi statisztikák miatt estek a tőzsdei mutatók Csökkenéssel nyitottak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
A New York Times szakértője szerint egyre hihetőbb, hogy Stephen Paddock az Iszlám Állam terroristája lehetett De persze még semmi sem bizonyított. A hatóságok szerint a merénylő évtizedeken át kettős életet élt, senki sem sejtette, hogy titokban fegyvereket gyűjtött.
Fizetett New York Times- és a Washington Post hirdetésekben mosakszik a Facebook Már nem tagadják, hogy az oroszok rajtuk keresztül buherálták meg az amerikai választásokat, szigorúbb és átláthatóbb szabályzást ígérnek.
A CEU megállapodott egy New York-i egyetemmel, így megfelel a törvényi előírásoknak A kormány válaszát várják.
Óriási siker: Havasi Sydney-ben Hatalmas sikere volt Havasi Balázsnak, aki Sydney operaházban tartott zongorakoncertet vasárnap este. Legutóbb két éve játszott hasonlóan ikonikus helyen, akkor a New York-i Carnegie Hallban. A mostan...
V4: Felrobbantották a lengyel tábornokról elnevezett hidat New Yorkban A New York-i Brooklynt és Queens-t összekötő, csaknem 80 éves híd utolsó szakaszát is felrobbantották; a helyére hamarosan egy új, modern híd épül. Az 1939-ben átadott hidat a lengyel Tadeusz Kosciusz...