A New York-i és a londoni rendőrség is vizsgálja Weinstein egyik nemierőszak-ügyét

Vizsgálatot indítottak egy 2004-re visszanyúló szexuális erőszak ügyében, aminek az elkövetésével Harvey Weinsteint vádolták közölte az AFP, de részletek egyelőre nem ismertek. A londoni Metropolitan rendőrség szintén bejelentette, hogy felmerült vádak miatt vizsgálatot indított, és felmérik a producer ellen felhozott szexuális zaklatással kapcsolatos állításokat.

2017. október 12. 16:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Mélyben a magyar-amerikai kapcsolatok - ő fog ezen változtatni? A New York-i üzleti elitből érkezhet az USA új budapesti nagykövete - nem ettől fog megváltozni a pocsék magyar-amerikai viszony.
Rekordidő alatt repülte át az óceánt a Norwegian gépe Öt óra tizenhárom perc alatt tudta le a New York London távolságot.
Justin Timberlake hangyákat szolgált fel a new york-i kritikusoknak a lemezbemutatóján Meg annak a pár szerencsésnek, akik jegyet nyertek az eseményre.
Liam Neeson szerint boszorkányüldözés zajlik Hollywoodban Túltoltuk a #metoo-biciklit, mondja, de Weinstein vagy Spacey tetteiért nincs bocsánat.
New York is perli az olajvállalatokat a klímaváltozás költségeiért New York is csatlakozott azon amerikai városokhoz, amelyek keresetet indítottak a nagy kőolajipari vállalatok ellen, felelősként tartva őket a globális felmelegedés hatásaiért.
Veszteségesen kezdett a new york-i tőzsde Az előző napi rekordzárás után indexcsökkenéssel indult a kereskedés szerdán az amerikai értékpapírpiacokon.

Zaklatási ügy: Catherine Deneuve is úgy látja, hogy átestünk a ló másik oldalára A nyílt levél szerint a Weinstein-ügy kirobbanásának megvolt a haszna, de a vádak túl messzire mentek, a makacs vagy ügyetlen flörtölés nem bűntény.
Tűz ütött ki a New York-i Trump-toronyban Elektromos hiba miatt tűz ütött ki a New York-i Trump-toronyban hétfő reggel.
Feljelentették Harvey Weinsteint, amiért ki akarta siklatni a zaklatási ügyeit A feljelentés szerint Weinstein egy volt ügyésszel próbálta átverni az ők megvádló Paz de la Huerta színésznőt.
Klikkoljon, ha mindig is szeretett volna New York-i bagelt sütni, de sose jött össze
Fizetős lesz a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum Kötelező lesz belépőjegyet váltani a világ egyik legnagyobb és legnépszerűbb művészeti múzeumába, a New York-i Metropolitan Museum of Art-ba, ahol eddig csak önkéntes adományt vártak el a látogatóktól...
Az Iszlám Állam egyik híve New Yorkban készült szelfikkel riogatja Amerikát Nagy erőkkel keresik az amerikai hatóságok az Iszlám Államnak azt a - vagy nagyon fanatikus vagy nagyon hülye - hívét, aki a napokban iszlamista fenyegető szelfiket készített New York turisták által s...