Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó

A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.

2017. október 12. 17:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
NHL: Reimer 38 lövést hárított, menetel a Florida Panthers A Montreal elleni siker már sorozatban az ötödik volt.

Friss hírek
Majdnem eltörött az orra a gólörömbe A Swansea-játékos éppen ünnepelte csapattársát, amikor hátulról jött egy másik, aztán a PL-forduló legnagyobb meglepetése.
Meredeken csökkent a munkakeresők száma tavaly A statisztikák rámutattak, hogy az utóbbi időben csaknem hét százalékkal csökkent a munkakeresők száma nálunk.
Kecskeméten mutatják be a Seuso-kincset Kecskeméten, a Cifrapalotában mutatják be a Magyar Nemzeti Múzeum vándorkiállítását, a késő római császárkor egyik legjelentősebb ezüst leletegyüttesét, a Seuso-kincset január 30. és február 18. között.
Ljubomir Vranjes nem tudott az MKSZ által kínált lehetőségekről A szövetség és a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya között kommunikációs probléma adódhatott.
Öt éve még migránsbarát programokra kunyerált Brüsszeltől a kormány Kérünk szépen pénzt "migránshátterű civil szervezetek megalakítására és a lakosság befogadó szemléletét ösztönző programokra" - üzentük 2013-ban.
Bazinagy szörnyek ellen bazinagy robot dukál

Nem hanyagolja el teljesen a sztorit a Tomb Raider és Deus Ex játékok fejlesztője David Anfossi, az Eidos Montréal vezetője egy kicsit kibontotta, mire gondolt, amikor azt mondta, a csapat az online élményekre fókuszál.
Ezentúl az online játékokra fókuszál az Eidos-Montréal A stúdió új irányba indul el a játékfejlesztés területén.

Top hírek:
Leégett a UPC-fejállomás Szentendrén, konténerrel pótolják Már a helyszínen van az ideiglenes állomás. Több városban nincs net és telefon.
Federer: Nehezen sikerült megtörnöm Fucsovicsot A svájci zseni mindig elegáns, ez a mostani meccs utáni nyilatkozatában is érződött.
Elios-ügy: a főügyészség nyomozást rendelt el A miniszterelnök vejéhez köthető cég szabálytalan közbeszerzései miatt indul nyomozás.
Baleset miatt teljes útzár Pusztamonostor külterületén Egy kisbusz és egy rakomány nélküli kamion ütközött hétfő délután a 32-es számú főúton, Pusztamonostor külterületén, a műszaki mentés és a helyszínelés idején teljes útlezárás van érvényben az adott szakaszon közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel.
Saját kutyája lőtte le a vadászt Belehalt a sérülésébe egy vadász Oroszországban, akit az egyik kutyája lőtt hasba.
Az idősek füstmérgezésének megelőzéséért lépnek fel Füstölő kémény elnevezéssel a fűtési szezonban indul országos program.