Több mint 10 emelet magas Leonard Cohen-kép készül Montrealban fotó

A kép még készül, de már így is elég impresszív látnivaló.

2017. október 12. 17:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Halála után sem ér véget Leonard Cohen költészete Még életében tervezte, de halála után jelenik meg Leonard Cohen utolsó irodalmi műve.

Friss hírek
Államtitkár: Elveszhet az ezeréves magyar kultúra, ha érvényesül a Soros-terv Az évezredes magyar kultúra veszhet el, ha a "Soros-terv" pontjai érvényesülnek Európában - hangsúlyozta a kultúráért felelős államtitkár csütörtökön a Fejér megyei Martonvásáron.
Hatmilliárd forintos beruházás, több mint száz új munkahely Ma adta át új gyárát a világ egyik vezető globális orvostechnológiai vállalata, a BD (Becton, Dickinson and Company) Tatabányán, mely a hatmilliárd forintos beruházásnak köszönhetően gyógyászati termékek előállításához szükséges kutatási reagensek gyártását kezdi meg. A 107 új munkahelyet teremtő hazai termékportfólió és gyártókapacitás bővítés a Becton Dickinson gyógyszeripari ügyfeleinek kiszolgálását segíti világszerte.
A cargobringa a jövő! Annyira, hogy már a jelen is: Barcelonában versenyt is rendeztek velük
Cuphead teszt - 0 girls, 2 cups Kívülről bűbájos, belülről pokolian nehéz platformer az 1930-as évek amerikai rajzfilmjeinek stílusában. Meggyötör, de megszereted.
A NAV teheti igazán drágává a külföldi nyaralást Nem engedtek be az országba olyan külföldről hazatérő magyar vállalkozókat, akiknek adótartozásuk volt. Vadász Iván, a Magyar Adótanácsadók és Könyvviteli Szolgáltatók Országos Egyesületének alelnöke szerint több kérdést is felvet ez az eljárás.
Orbán ellen, a CEU mellett szólaltak fel az EU-csúcson Verhofstadt szerint az időhúzás helyett a magyar hatóságoknak alá kell írniuk a megállapodást.

Kardos Botondé lesz a vb kiemelt száma A húszéves tornász indul egyéni összetettben Montrealban.

Top hírek:
Messi belőtte a 100. BL-gólját, hat gól a Stamford Bridge-en A Chelsea és az AS Roma 3-3-ra végzett, a Man United 1-0-ra nyert, továbbra is megy az angoloknak. A PSG sebezhetetlen a BL-ben.
Vallatószobát és hazugságvizsgálót találtak a szcientológusoknál? - a 24.hu így értesült Harminc helyre szállt ki összehangoltan a rendőrség és a NAV, elképesztő dolgokra leltek állítólag.
Kezdődik az uniós csúcs Erősebbek a kézfogások a színfalak mögött A csúcstalálkozó előtt, vacsorán fogadta a V4-es vezetőket az Európai Bizottság elnöke. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint bár a mosolyokról és a kézfogásokról szólt az est, mindenki megpróbálta a saját álláspontját átvinni.
Több magyar intézkedés is súlyos aggályokat vet fel a határon Az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi megbízottja írt jelentést.
Szülőföldjükön várnak segítséget a rászorulók Európába való áttelepítés helyett szülőföldjükön várnak segítséget Európától a rászorulók. Erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Tarlós István szerdai produkciója az év egyik legszomorúbb jelenete A Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén döntöttek a római mobilgátról, leírhatatlanul lehangoló volt a hangulat.