Irányváltás történt a drogellenes háborúban a Fülöp-szigeteken

Az európai nagykövetek kiutasításával is fenyegetőzött a szigetország elnöke.

2017. október 12. 17:31

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Csalódás vagy gyógyír a spanyol király üzenete? Csalódást okozott sok katalánnak - ezt üzente VI. Fülöp spanyol királynak Carles Puigdemont katalán elnök szerda esti televíziós beszédében.
Katalán elnök: a király sok katalánnak okozott csalódást Ezt üzente VI. Fülöp spanyol királynak Carles Puigdemont szerda esti televíziós beszédében.
Rendkívüli tévébeszédet tartott a spanyol király, most először A katalán kormány ismétlődően, tudatosan és szándékosan megsértette a törvényeket - jelentette ki VI. Fülöp spanyol király kedd esti rendkívüli tévébeszédében.
Erzsébet királynő és Fülöp herceg 70 éve házasok - Így emlékeznek meg az évfordulóról Hamarosan a kegyelmi lakodalmukat ünnepelhetik.
Donald Trump november elején öt ázsiai országot keres fel Donald Trump amerikai elnök november 3-tól ázsiai körutat tesz, amelynek keretében Japánban, Dél-Koreában, Kínában, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken tárgyal majd.
Így befolyásolják a gyerkkori hatások a DNS-t: meghökkentő, amit a kutatók mondanak Hosszú távú kutatást végeztek a Fülöp-szigeteken, mely fontos eredményre jutott.

Rendőrök védték Fülöp gazdáját Rendőröknek kellett megvédeniük azt a párt, akik állatkínzás miatt kerültek bíróságra. A keverék németjuhász kutya története az egész országot megdöbbentette. Fülöpöt a gazdái még kölyökkorában kötött...
Agyonlőtték Duterte egyik testőrét Agyonlőtték a Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnök személyes biztonságáért felelős egység egyik tagját kedden - mondta el egy helyi tisztségviselő.
A Fülöp-szigeteken többet nem kötelezhetik a nőket a munkaadók, hogy magassarkú cipőt viseljenek A hatóságok ezzel az egészségtelen munkakörülmények és a szexista szervezeti kultúra ellen lépnek fel.
Új szakaszba léptek Magyarország és a Fülöp-szigetek agrárkapcsolatai Új szakaszba léptek Magyarország és a Fülöp-szigetek agrárkapcsolatai Czerván György szerint, az agrárgazdaságért felelős államtitkár a távol-keleti országba irányuló agrárexport, valamint a kutatás-f...
Újabb rémisztő szörnyet hozott felszínre a tenger A Fülöp-szigeteken, Maasinnál fotózták a tengeri élőlényt.
Remek a magyar kapcsolat a véres kezű diktátor országával Ha egyszer valami beindul... Most tovább bővültek az agrárkapcsolataink a Fülöp-szigetekkel.