13 éves kislányt molesztált a muszlim iskolavezető Hollandiában

Szexuális zaklatás alapos gyanúja miatt letartóztattak egy muzulmán iskolavezetőt Hollandiában, miután kiderült, hogy molesztált egy 13 éves kislányt.

2017. október 12. 18:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hollandiában előnyben részesítik a migránsokat a tősgyökeres hollandokkal szemben A tősgyökeres hollandok ellenében az új hollandokat részesíti előnyben Mark Rutte bevándorláspárti miniszterelnök kormánya.
Belgiumban 2,5-szer több E-autót adtak el tavaly, mint 2015-ben Belgiumban 147 százalékkal több elektromos autót adtak el 2016-ban 2015-höz képest, míg Hollandiában 47 százalékkal, Dániában pedig 70 százalékkal kevesebbet.
Itt a lista: ezekben az európai országokban terjednek szupergyorsan az elektromos autók Belgiumban 147 százalékkal több elektromos autót adtak el 2016-ban 2015-höz képest, míg a korábbi kiemelkedő adatokat felmutató Hollandiában 47 százalékkal, Dániában 70 százalékkal kevesebbet -...
Egy kézbe kerülhet az online ételrendelés Hollandiában Különösen hatékony modellt talált ki egy helyi startup, amely nem az azonnali kiszállítással, hanem a friss élelmiszerekkel tört be a piacra.
Kiállítják Hitler festményét Hollandiában A hollandiai háborús dokumentációs központba került egy Adolf Hitler által Bécsben festett akvarell.
Honvéd-edző: Jött az izraeli miniszterelnök, és ott állt az elnökünk melegítőben Van der Meer budapesti életéről mesélt Hollandiában.

35 méterről vert óriási öngólt a Chelsea fiatalja Hollandiában Ritkán látott bakit láthattak a Groningen-Vitesse meccsen.
Egy iráni politikai aktivistát lőttek le Hollandiában Lelőtték egy iráni arab szeparatista csoport alapítóját Hágában csütörtökre virradó éjjel - jelentette a holland rendőrség
13 éves magyar lányt bocsátottak áruba Hollandiában Három emberkereskedőre, köztük két magyar férfira csapott le a holland rendőrség Roermond városában. A helyszínen egy 13 esztendős magyar lányt is találtak a rendőrök, akit egy magyarországi gyermekot...
Két magyar férfi kényszerített prostitúcióra egy fiatal lányt Hollandiában Őrizetbe vettek három férfit Hollandiában, mert prostitúcióra kényszerítettek egy 13 éves magyar lányt jelentette a holland sajtó szerdán.
Komoly fennakadásokat okozott a havazás Hollandiában és Belgiumban Hollandiában hétfőn az iskolák is zárva voltak.
A gendersemleges az év legidegesítőbb szava Hollandiában Az emberek szavaztak, és így döntöttek. Még a liberális Hollandiában is bosszantja az embereket a genderterrorizmus.