Vegyen bérletet repülőre!

A Surf Air havidíj ellenében kínál korlátlan repülést. A modell egyre népszerűbb.

2017. október 12. 18:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Amerikában már aggódnak a jegybankárok Bár most csökkent a decemberi kamatemelés esélye, ám jövőre akár háromszor is szigoríthat a Fed.
A csillagos égnél elakadtak az amerikai tőzsdék Úgy tűnik, csütörtökön megszusszannak az amerikai részvénypiacok, a vezető tőzsdeindexek mínuszba fordultak. Az elmúlt pár hétben meredek emelkedést produkáltak a tengerentúli részvénypiacok. Ez...
Az átlagnyugdíj ötödét kaphatják meg év végén az idősek Varga Mihály is úgy számol, mint az mfor, ha a nyugdíjakról van szó.
Csúcsra járt a BUX A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 318,96 pontos, 0,83 százalékos emelkedéssel, 38 772,08 ponton zárt csütörtökön, ami a szerdai után ismét új történelmi csúcs.
Többhetes csúcson a forint Kis lépésekben ugyan, de fokozatosan, napok óta erősödik a forint. Az euróval szembeni jegyzések ennek hatására háromhetes mélypontra süllyedtek. Csütörtök este tovább folytatódott a hazai...
Pénzesőt zúdít a mesterséges intelligenciát fejlesztőkre a Microsoft Csaknem egymilliárd forintnak megfelelő kockázati tőkét oszt szét a Microsoft Európa, Észak-Amerika és Izrael mesterséges intelligenciában utazó legjobb startupjai között. A megmérettetéssel az informatikai óriás célja az, hogy közelebb hozza a felhasználókhoz a mesterséges intelligenciát.

Top hírek:
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Jobb, ha 2030-ra már nem tervez autós utazást Párizsba Hacsak azt nem környezetbarát elektromos autóval kívánja megtenni.
Szijjártó új barátot talált Magyarországnak Egyebek mellett még templomfelújítást is tervez a kormány.
Soha nem ért még ennyit a Bitcoin Történelmi rekordra ugrott csütörtökön a Bitcoin árfolyama, pedig az utóbbi hetekben többen már temették a kriptodevizát.
Halrudacskákat teszteltek nincs minden rendben a gyerekek kedvencével Harminc vizsgált termékből a felével kapcsolatban indult hatósági eljárás.
Kínából rendelne? A NAV segít Az adóhivatal új honlapján lehet tájékozódni az adó- és vámterhekről.