A férfiak közti testvéri barátság veszélyt jelenthet a heteroszexuális kapcsolatokra

Egy brit kutatás szerint a férfiak annyira jól elvannak már egymással, hogy lassan nem lesz szükség nőkre.

2017. október 12. 19:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy igazi keresztény esete a migránsokkal” Ismét alternatív valóságot hazudott a kormánypárti propagandaújság.
Kínos helyzetbe hozta magát Brüsszelben a brit kormányfő A bentmaradó országok készülnek a kereskedelmi témára, hogy időt nyerjenek, a három nyitott kérdés mielőbbi lezárását várják.
Fizetős tartalmak jönnek Facebookra A Facebook pénzt csinál az instant cikkekből: elveszi a miénket, és a kiadóknak adja.
Így csinálhatsz cápát a kukidból Amire nem számítottunk: itt a péniszjelmez.
Az amerikai rakétavédelmi rendszer kiépítése ellen ágált Lavrov
Nyáron a pollenek, télen a szmog okoz sokaknak gondot Nyáron a pollenek és egyéb allergén anyagok okozhatnak problémát, a fűtési szezonban viszont a téli szmoghelyzet.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Jobbak a régebbi Samsung telefonok, mint az iPhone 8-ak? Nem akárkik állítják Sokan állítják, hogy az új iPhone-ok a világ legjobb telefonjai. Az egyik legnagyobb fogyasztóvédelmi szervezet, a Consumer Reports tesztelői azonban ezt másképp látják.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Annyira tetszik a brüsszeli migránssimogatás a gyurcsányista képviselőnek, hogy majd kiugrik a bőréből Ahogy arról korábban beszámoltunk, az EP szakbizottsága megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini szabályozás reformtervezetét. Ha ezt bevezetik, Magyarország torkán még több migránst akarnak majd letolni - ez pedig nagyon feldobta Niedermüller Péter napját.