A Nemzeti Választási Bizottság nem engedi, hogy bármilyen népszavazás legyen Polt Péterrel kapcsolatban

A Momentum három és Vágó Gábor négy kérdése is lepattant az NVB-ről, mehetnek a Kúriához. Például azt szeretnék, hogy a legfőbb ügyész ne legyen újraválasztható, vissza lehessen hívni, és a rokonai ne dolgozhassanak a jegybankban.

2017. október 12. 20:19

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újabb elutasított népszavazási kérdések Megtagadta öt népszavazási kérdés aláírásgyűjtő ívének hitelesítését kedden a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). A kérdések közül négy a benzin és gázolaj nagy-, illetve kiskereskedelmi árrésének max...
A Nemzeti Választási Iroda fokozta az informatikai rendszer biztonságát Készen áll az április nyolcadikára kitűzött parlamenti választások lebonyolítására a Nemzeti Választási Iroda jelentette be a szervezet elnöke. A kampány február tizenhetedikén kezdődik, és a törvény...
NVB - Katalónia - Nem lehet népszavazás Megtagadta a Katalán Köztársaság elismeréséről kezdeményezett népszavazás aláírásgyűjtő ívének hitelesítését csütörtöki ülésén a Nemzeti Választási Bizottság (NVB)
Zűrzavar a Momentumban Kiszivárgott a Momentum korábbi szóvivőjének búcsúlevele. Papp Gergő szerint, a vezetőség rossz irányba viszi a pártot, ezért nem szűnnek a belső harcok. Nem Papp az egyetlen aki így gondolja, az elmú...
Fekete-Győr: Nem az öt százalék a cél, hanem hogy a hatalom elmenjen a francba Hiába kapott selyemzsinórt, nem végezték ki a legutóbbi küldöttgyűlésen a Momentum elnökét. Szerinte vannak még tartalékai a pártnak, de a jó kampányhoz pénz kell. Miniszterelnök-jelölt és összefogás ...
A Momentum által segített jelölt lett Pusztahencse polgármestere A szavazatvásárlós vádak, és a tiltott kampánytevékenység miatt megismételt időközin újra Bán István szerzett több szavazatot.

Telekocsit szervez a Momentum a külföldön élők szavazásához Mobilappot fejlesztenek, hogy aki távol él a nagykövetségtől, az is eljusson szavazni ápriis 8-án.
Eltávolították a Momentum elnökének apját A betétbiztosítási alap felmentett ügyvezető igazgatója aktívan nem politizált.
Kiáll kirúgott apja mellett Fekete-Győr András "Nagyon büszke vagyok arra, hogy mindig, minden körülmények között megtartotta becsületét, egyenes gerincét" írta apjáról a Momentum elnöke.
A Momentum visszalépteti jelöltjeit, ha lesznek náluk jobbak Már csak az a kérdés, vajon lesz-e ilyen.
A Momentum és a DK is felsorakozik a független hódmezővásárhelyi jelölt mögé A jobboldali-keresztény meggyőződésű Márki-Zay Péter elvesztette az állását és a kormánymédia is nekiesett, miután bejelentette, hogy elindul a polgármesteri székért.
Elindította kampányát a Momentum 106 jelöltet állítanak, de "ha ezen múlik majd a kétharmad, nem félünk feladni saját pozícióinkat sem".