Karácsony: a kormány állítsa vissza a korhatár előtti nyugdíjakat

A Párbeszéd felszólítja a kormányt, hogy állítsa vissza korhatár előtti és a bányásznyugdíjakat - mondta az ellenzéki párt miniszterelnök-jelöltje csütörtökön Tatabányán, a lakossági fóruma előtti sajtótájékoztatón.

2017. október 12. 20:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kiderült, ki készítette Karácsony Gergely trágár vallomását Egy hétvégén kiszivárgott hangfelvételen Karácsony Gergely arról beszél, nem kellett volna hagynia, hogy rábeszéljék, ő legyen a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. A felvétel ügyét az Együtt kivizsgál...
Kitart Karácsony Gergely mellett az MSZP A szombati nagygyűlésen elkövetett bakik és a hétvégén kiszivárgott Karácsony Gergely-féle hangfelvétel ellenére kitart a Párbeszéd politikusa mellett az MSZP.
Századvég: Karácsony számára vonzó kitörési pont az MSZP Karácsony Gergely lehet az MSZP miniszterelnök-jelöltje, miután a Párbeszéd politikusa a szocialisták programbemutatóján kijelentette: velük tart, ha szükség van rá. Orbán Balázs szerint a politikus k...
Karácsony a faszozós felvételt próbálja magyarázni, és elmondja, honnan szivárgott ki Állítja: a kiragadott mondat nem a későbbi MSZP-Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltségéről szólt.
"Ha kellek, jövök" - Mondta Karácsony Gergely az MSZP rendezvényén Meglepetésvendége lett a szocialisták szombati programbemutatójának, a Párbeszéd miniszterelnök jelöltje.
Schöpflin György: Nem alakult ki párbeszéd az Európai Parlament bizottságában a Magyarországról tartott meghallgatáson

Karácsony Gergely nagy bejelentést tett Közös listát szeretne. Ezen kívül csak annyi világos, hogy a Párbeszéd szakít az Együttel, és a szocialisták felé közeledik.
17 ország felkerült az EU adócsalási feketelistájára Az adóparadicsomokról összeállított közös feketelistára tizenhét ország került fel az uniós gazdasági és pénzügyminiszterek mostani brüsszeli tanácsülésén. A feketelistán többek között Bahrein, Barbad...
Párbeszéd: Az MSZP felelőssége, ha nem lesz megállapodás A törpepártot nem érdekli, ha a szocialisták először a DK-val tárgyalnak, majd utána velük, a lényeg az, hogy legyen megállapodás 2018-ra.
A Párbeszéd szerint életveszélyesek lehetnek azok az eszközök, amiket az eladósodott magyar kórházak kénytelenek vásárolni Az Ázsiából behozott hasi törlőkendők minőségével komoly problémák vannak a párt szerint, a műtéti sebfertőzések 30%-áért felelősek.
Karbantartás hiánya okozhat tüzet Óriási riadalom volt azon a zömében iskolásokat szállító buszon, amely kigyulladt csütörtök reggel Tatabányán. Ugyanazon a napon egy másik autóbusz motortere is füstölni kezdett Kaposváron. Annak járt...
A Momentum is beállt az MSZP-DK-Együtt-Párbeszéd-LMP jelöltje mögé A jövő heti solymári időközin teljes lesz a baloldali összefogás. A Jobbik pedig nem indul.