Mit keres Allah neve a vikingek temetkezési ruháin?

Svéd kutatók arab feliratokat találtak egy viking hajósír temetkezési ruháin. Az eddig sem volt kérdés, hogy a vikingek a kereskedelem révén érintkeztek az iszlám világgal, a mostani felfedezés azonban egészen új aspektusban világíthatja meg a két "világ" kapcsolatát.

2017. október 12. 21:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Allah nevével díszített viking selyemruhákra bukkantak Svédországban Amikor a régészek az 1940-es években elsőként vetették tudományos vizsgálat alá az, egy svédországi viking sírban talált halotti ruházatot, épp tombolt a második világháború, magát a leletet pedig igy...
Viking ruhadarabokon azonosították az Allah szót Nem lehetetlen, hogy a vikingek síita közösségekkel álltak kapcsolatban.
Akkor is megtart bennünket az Isten, ha a képünkbe ordítják, hogy Allah akbar! - mondta Hende Csaba, majd átadott egy sétányt Utat mutatott az új szombathelyi passzázs megnyitóján.

Újabb "menekültet" fogtak, aki Allah nevében akart gyilkolni A római Termini pályaudvarnál vették őrizetbe azt az iszlám terrorizmussal gyanúsított algériai férfit, akit egész Európában köröztek - közölték az olasz hatóságok pénteken.
Késsel gyilkolt a marseille-i merénylő Az Iszlám Állam zászlója került elő annak a férfinak az autójából, aki vasárnap elgázolt, majd megkéselt egy rendőrt a kanadai Edmontonban. Közben a dél-franciaországi Marseille-ben két nő vesztette é...
Muszlim terrortámadás Marseille-ben, három halott Allah akbart kiabált a terrorista, katonák lelőtték.