Mit keres Allah neve a vikingek temetkezési ruháin?

Svéd kutatók arab feliratokat találtak egy viking hajósír temetkezési ruháin. Az eddig sem volt kérdés, hogy a vikingek a kereskedelem révén érintkeztek az iszlám világgal, a mostani felfedezés azonban egészen új aspektusban világíthatja meg a két "világ" kapcsolatát.

2017. október 12. 21:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Emilio családjával indít reality-t a Sláger TV Jön a Drága családom, az Emilio Família, amely a csatorna saját gyártású műsora lesz.
Ezért tanácsolták el Szél Bernadettet Egy konkrét nemzetbiztonsági jelentőségű ügy áll a bizottsági „távoltartás” mögött, és ez érzékenyen érinti az LMP miniszterelnök-jelöltjét.
Jimmy bikaként bánt a nőkkel Különleges vallomással állt elő a 37 éves Roxana Tudor bukaresti reklámmenedzser a Magyar Hírlapban. A nő szerint, amikor két évvel ezelőtt rádőlt egy szekrény, gerince pedig lassan gyógyult, Zámbó Jimmy dalait hallgatta, attól gyógyult meg. Sőt, a Király szép hangja amit mennybéli orvosságnak nevez még abban is segített neki, hogy végül teljesen magyarrá válljon.
Kedvezményes kedvezmények cégeknek A vállalkozások általában az év elején számszerűsítik, hogy partnereik előző éves megrendeléseik volumene alapján milyen szerződéses kedvezményre (bónuszra) jogosultak.
MKN - Kortárs irodalmi antológiacsalád a PIM-ben Háromkötetes kortárs antológiacsaládot mutatnak be A századelő irodalma címmel a magyar kultúra napján, hétfőn este a Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM)
Putyin a Szeliger-tó jeges vizében merítkezett meg

Top hírek:
Pénzt vagy éveket! - II. évad 14. adás 1. rész Kasza Gábor és Darai Andrea - vagyis Kasza Tibi bátyja és a műsorvezető felesége érkezett a Pénzt vagy éveket! stúdiójába, hogy minél több pénzt tudjanak megtartani a 10 millió forintból, amit persze jótékony célra ajánlanak fel.
Leisztinger nagy erdélyi beruházásáról beszélnek, de szerinte nincs szó ilyenről Román lapértesülés szerint a magyar nagyvállalkozó tulajdonába került Szatmárnémeti legismertebb épülete, az évek óta egyre csak pusztuló Dacia szálló. Leisztinger Tamás szerint a román lapok állítása nem igaz.
Horvát és norvég siker a kézi Eb középdöntő első napján A Telekom Veszprém és a Balatonfüredi KSE játékosa is eredményes volt.
Nagy-Britannia és Franciaország együtt száll szembe az orosz agresszióval A katonai együttműködés bővítéséről állapodott meg a két ország.
Ma nézi meg A Viszkist a 300 ezredik néző Két hét után is a legjobb tízben Antal Nimród akciókrimije.
Még csókkamera is volt az üresen kongó csarnokban