Már Vujity Tvrtko is eljutott arra a szintre, hogy stadionok helyett inkább kórházakra költené a pénzt

2017. október 12. 21:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vujity Tvrtko teljesen kikelt magából, ezért őrjöngött a tévés Hatalmas vitát váltott ki egyetlen poszttal.
Vujity Tvrtko szemetelésen kapta Hajdu Stevet A színész kidobta a kocsijából a cigicsikket, mire a műsorvezető visszaadta neki.

Friss hírek
Nem az az ijesztő, hogy megverték Index újságíróját, hanem ami utána történt Szabó Zoltánt persze annak apropóján is lehet kritizálni, hogy éppen véresre verték, van azonban egy éles határvonal a hétköznapi fröcsögés és a kárörvendő áldozathibáztatás között.
Alig van nyitva wc a dél-pesti kórházban A kiírás szerint bizonytalan ideig lesznek zárva a mosdók. A kórház 7-10 napot mond.
Fehér ez a feketerigó Újabb fehér feketerigó bukkant fel a DunaDráva Nemzeti Park területén. Ezúttal egy szinte teljesen hófehér példányt kapott lencsevégre Pallos-Rózsa Anita, a park munkatársa. Egy különleges festékhiányos madarat már láttak alig egy hónapja az igazgatóság parkolójában, a Hófehérkének keresztelt hím rigónak kizárólag a feje volt fekete, és már egy társa is van, amelyről egyelőre nem sokat tudnak.
Oszter Alexandra a családi viszályról: "Nem tagadtam meg az apámat!" Kifakadt a műsorban.
Száguldozás közben, piroson áthajtva gázolt halálra öt embert egy ukrán oligarcha 20 éves lánya Két éve volt jogsija, már négyszer lekapcsolták.
Hazai alapanyaggal dolgoznak a menzák

Végre kiderült: Vujity Tvrtko elárulta, miért visel mindig sapkát Nagyon régen vártunk már erre a vallomásra.
Vujity Tvrtko elárulta, ki helyettesíti Demcsák Zsuzsát Vujity Tvrtko a Facebookon jelentette be, hogy a héten felmondott Demcsák Zsuzsa helyét ki veszi át az ATV Reggeli Start című műsorában. Mint arról mi is beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa körül azután fogy...

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Jobbak a régebbi Samsung telefonok, mint az iPhone 8-ak? Nem akárkik állítják Sokan állítják, hogy az új iPhone-ok a világ legjobb telefonjai. Az egyik legnagyobb fogyasztóvédelmi szervezet, a Consumer Reports tesztelői azonban ezt másképp látják.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Bush kőkeményen beszólt az USA-t kihasználó oroszoknak Finoman oda szúrt Donald Trump világképének is a volt amerikai elnök, aki ellenségnek nevezte Oroszországot.
Annyira tetszik a brüsszeli migránssimogatás a gyurcsányista képviselőnek, hogy majd kiugrik a bőréből Ahogy arról korábban beszámoltunk, az EP szakbizottsága megszavazta a közös uniós menekültügyi rendszert szabályozó dublini szabályozás reformtervezetét. Ha ezt bevezetik, Magyarország torkán még több migránst akarnak majd letolni - ez pedig nagyon feldobta Niedermüller Péter napját.