Már Vujity Tvrtko is eljutott arra a szintre, hogy stadionok helyett inkább kórházakra költené a pénzt

2017. október 12. 21:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Vujity Tvrtko kiállt VV Fanni mellett "Ezt a lányt nem azért szülte az édesanyja, hogy fiatalon eltemesse" - így üzent a kommentekben gyalázkodóknak.
Vujity Tvrtko tudja, miért utálja a Viszkis, de igazából nem is azért Folytatódik a műsorvezető és az egykori rabló szócsatája, plusz további hírek kávé mellé, például Liptai Claudia elmaradt műsoráról.

Friss hírek
Kevin nélkül nincs karácsony, de itt egy mozi, ami 34 év után is hoz pénzt a szereplőknek A "karácsonyi történet" (A Christmas Story) amerikai-kanadai családi vígjáték 1983-ban jelent meg, és a "Reszkesettek betőrők" sorozathoz hasonlóan ma is gyakran szerepel a tévécsatornák ünnepi kínálatában. És még pénzt is hoz az egykori szereplőknek.
"Hagyja, hogy a férfi beszéljen először" - A jó feleség 14 ismérve 1955-ben még (sajnos) ez dívott.
Miért rózsaszín a harmadik gyertya? 3 ritkán hallott adventi érdekesség Az adventi koszorún lévő gyertyák színe szimbolikus jelentőséggel bír.
Brutális tömegbaleset történt Birminghamben, hatan meghaltak A rendőrség közleménye szerint a baleset helyszíne rendkívül felkavaró.
Cristiano Ronaldo: Remélem a Barca díszsorfalat áll majd a Real Madridnak A Real Madrid labdarúgócsapatának portugál klasszisa nagyot megy nyilatkozatok terén az elmúlt hetekben. Az ötödik Aranylabda elnyerése után például
God of War - Úgy tűnik, hogy Atreus nem egy egyszerű karakter lesz A legutóbbi fejlesztői videóban Kratos fiának háttértörténetéről tudhatunk meg néhány új információt.

Vujity Tvrtko így reagált Ambrus Attila üzenetére Vujity Tvrtko, az ATV műsorvezetője Facebook-oldalán reagált a tegnapi Ambrus Attilával készült beszélgetésre. A Borsnak Ambrus őszintén elmondta a véleményét a kialakult helyzetről és a műsorvezetőrő...
Eldurvult az élő adás: egymásnak esett Tvrtko és a Viszkis rabló Feszült, verbális harc kerekedett az ATV keddi műsorában a Viszkis filmbemutatóról szóló interjúból. Vujity Tvrtko ugyanis az ilyenkor szokásos és hogy jött az ötlet típusú sablonkérdések helyett azz...

Top hírek:
Hogy kerülnek az Országház kéményei egy érdi családi házra? Teljesen tanácstalanul állunk a képpár előtt.
Orbán bemutatta az egymilliomodik külhoni magyart A miniszterelnök a Facebook-oldalán posztolta a nagy hírt.
Tarlós bátran megdicséri Lázárt és orbánozik egyet a végén Tarlós István büszke harcos, aki legszívesebben árnyékokkal küzd.
Egyiptom négy napra megnyitotta Gázai övezettel szomszédos rafahi határátkelőt Utoljára november 18. és 20. között volt nyitva az átkelő, három napra.
Orbán a ringben! Elképesztő pénzeket nyúltak le a magyar adófizetőktől, és most már ki kell mondjuk, hogy ezért ülni fognak! Orbán: Boldog karácsonyt!
PlayerUnknown's Battlegrounds - Több mint 1 millió játékos 48 óra alatt Alig néhány napja jelent meg a Battle Royale játék Xbox One-ra, máris átlépett egy fontos mérföldkövet.