Mindenki be lesz verve, mint a koporsószeg

Egymásnak ment a két szövetséges, akik valaha együtt igázták le a teljes magyar gengszterrap-szakmát. Mr. Busta és Essemm ökölpárbajára vár az összes csibész.

2017. október 12. 21:56

A cikk folytatása...Friss hírek
3 jel, hogy teljesen összeilletek a pároddal - A szakértő szerint sokáig együtt lesztek, ha ezek megvannak Hétköznapiak, mégis nélkülözhetetlenek a hosszú és boldog párkapcsolathoz.
Hóból épített autónak dőlt be a rendőrség A legendás kocsira parkolási cédula is került, de másnap elkotorták.
Orbán 300 ezres nyugdíjat ad a magyarok pénzéből az ukránoknak Gyurcsány Ferenc szerint így tesz különbséget magyar és ukrán között.
Lara Croft fiatalkorát meséli el az új Tomb Raider Angelina Jolie helyett Alicia Vikander alakítja a legismertebb női akciójáték-karaktert. Itt az új trailer.
Dudás Gergely: Az eredményt ne bagatellizálja senki Így és most a Politis nem indul el, zárta le a közéleti portál indítása céljából kezdeményezett gyűjtését Dudás Gergely. Nincs talonban befektetője vagy másik terve, így számára az újratervezés időszaka kezdődik. Ennek ellenére továbbra is hisz a fizetős tartalomszolgáltatásban a neten.
Jamie Dornan parókát ragasztott a péniszére, hogy becsajozzon A színész a sötét tinédzseréveiből osztott meg egy nagyon kellemetlen, de vicces sztorit.

Top hírek:
Pénzt vagy éveket! - II. évad 14. adás 1. rész Kasza Gábor és Darai Andrea - vagyis Kasza Tibi bátyja és a műsorvezető felesége érkezett a Pénzt vagy éveket! stúdiójába, hogy minél több pénzt tudjanak megtartani a 10 millió forintból, amit persze jótékony célra ajánlanak fel.
Még csókkamera is volt az üresen kongó csarnokban
Horvát és norvég siker a kézi Eb középdöntő első napján A Telekom Veszprém és a Balatonfüredi KSE játékosa is eredményes volt.
Így lett Kakasszék kedvence a bankár, akit Lázár is elismer Sanyarú sorsú embereknek munkát és a nádassal benőtt strand felvirágoztatását ígéri a környék szülöttéhez, a kogartos Kovács Gáborhoz köthető cég.
Nagy-Britannia és Franciaország együtt száll szembe az orosz agresszióval A katonai együttműködés bővítéséről állapodott meg a két ország.
Lemondott a bíró, elölről kell kezdeni Hunvald György perét Rajmon Balázs tiltakozásból mondott le amiatt, hogy az Országos Bírói Hivatal nem szakmai alapon dönt a bírák kinevezéséről és még abba is bele akar szólni, hogy hogyan járjanak el a bírák.