Vitorláson érkeztek a migránsok Isztambulból Olaszországba

Az embercsempészek egy gumicsónakkal elmenekültek, még mielőtt kikötöttek volna.

2017. október 14. 15:25

A cikk folytatása...Friss hírek
Egymilliós tömeg figyelte a pápa miséjét Azt mondta, a korrupció elveszi a reményt.
Másfél tucat civil halt meg a török hadsereg szíriai offenzívájában Két napja tart a kurdok elleni hadművelet.
"Ezeket a harcokat abba kell hagyni" - baj lehet Törökország katonai akciójából A franciák szerint a török invázió árt az Iszlám Állam nevű terrorszervezet elleni küzdelemnek.
2700 méterről siklanak alá a Fesztiválturisták Jeges magaslatokon gágognak majd a fesztiválgúnárok. Jön a Snowattack 2018!
Új nevelőszülőt kapott a lengyel kismajom Az anyja lemondott róla.
Pénz nem számít Románia Erdély hozzácsatolásának centenáriumát ünnepli Politikai csatározásokkal és pénzlenyúlási manőverekkel indult Romániában a megemlékezés éve, Erdélynek a Román Királysághoz csatolásáról.

Top hírek:
A török hadsereg szárazföldi csapatai támadást indítottak Szíria ellen A harcok következtében egy újabb migránshullám is megindulhat Európa felé.
Három merénylőt lőttek le a kabuli Intercontinentalban Véget ért az afgán fővárosban zajlott túszdráma, a biztonsági erők lelőtték a támadókat.
Durvul a helyzet, Szíria rakétákat lőtt ki török területre A támadás a dél-törökországi Reyhanli város központját érte, az incidensnek 32, köztük két súlyos sebesültje van.
Így támadják a törökök a kurdokat - videó Felkerültek a netre az első videók is, ahogyan a török hadsereg támadja Afrín térségét.
Először szelte át az Antarktiszt egy csak nőkből álló expedíció A katonanőkből álló csoport 62 nap alatt gyűrte le az 1700 kilométeres távot.
Izraelben nem emelnek vádat a jordán nagykövetség biztonsági őre ellen A biztonsági őr önvédelemből használta fegyverét a zsidó állam hatóságai szerint.