Megtorpedóznák a konzultációt

Zúzzák be a nemzeti konzultáció kérdőíveit és kapcsolják le a konzultáció honlapját, ezt követeli a Helsinki Bizottság, mert állítólag megsértették a személyiségi jogaikat. A kormány szerint a Soros György által támogatott szervezet mindent elkövet, hogy a magyar állampolgárok ne mondhassák el a véleményüket a Soros .

2017. október 14. 22:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Na, Soros, nézd meg, hogyan hat a terved egy mit sem sejtő magyar fiatalemberre
Na, ki tüntette ki emberi jogi díjjal Soros Györgyöt? A balliberális művészvilág egyik legfőbb botrányhősének, Fischer Ivánnak a bátyja, Fischer Ádám.
Soros lassan az összes európai szervezetre ráteszi a kezét Mint a Figyelő legfrissebb száma írja, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) sem teljesen mentes Soros György befolyásától.
Kocsis Máté egy ellenzéki képviselőnek: Készíttettem önről egy pszichológiai elemzést Meglepő dolgokat hozott ki a polgármesterből a Soros-tervről szóló vita a testületben.
Tuzson: A Soros-birodalom akcióba lendült a kormány ellen Már 250 olyan szervezet van, amelyik határozottan fellépett Magyarországgal szemben.
Vitatkoztak a Parlamentben a Stop Soros csomagról, de szavazni nem fognak róla A Jobbik szerint fizikai fájdalmat okoztak a Fidesz érvei.

A tagállami kormányokat kell elsősorban meggyőzni a magyar javaslatról Új javaslatot készített Magyarország az illegális bevándorlás megfékezésére. A tervet Orbán Viktor vitte el a bolgár miniszterelnöknek, miután Bulgária az Európai Unió soros elnöke.
Jajong a Human Rights Watch a stop Soros miatt Miért is kellene elszámolniuk bármivel is?
Szél Bernadett: Már azt sem mondják, hogy Magyarország jobban teljesít, csak annyit, hogy Soros György van, veszély és felháborodás Hadházy Ákos az LMP országértékelőjén bírálta Karácsony Gergelyt, hogy egyetlen korábbi visszaélést sem tárt fel a kerületében.
Hollik: Az ET emberi jogi biztosa Soros szolgálatában áll Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő szerint elképesztő, hogy Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa ilyen leplezetlenül Soros György szolgálatában áll
Mészáros Lőrinc fideszes polgármester óriásit kaszált azzal, hogy részvényekre cserélte a legnagyobb cégeit Warren Buffett és Soros György a fasorban sincs a felcsúti gázszerelőhöz képest!
Dermesztő óravázlatok kerültek napvilágra Az oktatás nem véletlenül került már hosszú évek óta a Soros-hálózatok fókuszpontjába.