A KLIK megveszi a festéket, de a szakembert már a szülők fizetik

Vagy ők maguk elvégzik a munkát. Tanteremfelújítás Szekszárdon.

2017. október 15. 14:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Így, hogy lassan vége az októbernek, már a KLIK is elismeri a tanárhiányt A túlórák kifizetése viszont szerintük jól működik, csak néha nem fizetik ki a túlórákat.
Nagy rejtély a tanároknál Százalékokat emleget az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Klik elnökhelyettese pedig nem érti, miért kerül elő mostanában ilyen sokszor ez a téma.
Reagált az aggasztó tanárhiányra a Klik A Klik szerint kifizetik a túlórákat, és nem igaz, hogy bármilyen szakos tanárokat keresnének.

Megvan, melyik iskolában dugdossa a Klik a fideszes tanárt Bár a Klik szabályosan eltitkolta, hol alkalmazzák közpénzből a diákok alapítványi pénzét felélő tanárt, sikerült megtalálnunk egy pesti iskolában. Napközis csoportot visz, úgyhogy megint gyerekek ...
Klik-vezető: Nem kéne annyit foglalkozni a pedagógushiánnyal Hajnal Gabriella szakmai elnökhelyettes szerint bár a tankerületi központokhoz tartozó iskolák közül körülbelül minden harmadikra jut egy betöltetlen állás, minden rendben van. Nem is érti, miért bes...
A Klik szerint nem igaz, hogy a ceglédi iskolában tanárhiány miatt nem volt még matek- és angolóra Este cáfolta az iskolafenntartó, hogy egy ceglédi iskolában nincs matek- és angoltanár.