A Ferencváros vezetőedzője kihagyja az Újpest elleni derbit

A szurkolók botrányos magatartása miatt komoly összeget fizet a Balmazújváros.

2017. október 17. 16:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ügyvédek és tanácsadók hadát küldte ránk Ferencváros, de nem sokra mentek vele 19 anyagunk 50 állítását támadta a válságelhárító csapat, 47 esetben lepattantak a bíróságról. A lényeget pedig még vitatni sem tudták.
A Ferencváros lemondott róla, Újpestre kerülhet a támadó A zöld-fehéreknél triplázott tegnap, mégsem kellett.
Paintsilék berágtak, akár bíróságra is mennének a Fradi ellen Újabb és újabb fordulatokat vesz a Joseph Paintsil és Ferencváros közötti csörte, valaki biztos fizetni fog.
A Ferencváros hiába keresi Joseph Paintsilt
Fordulat Pest peremkerületeiben Egyre népszerűbbek a főváros pesti oldalának külső kerületei. Az északi Újpest-Megyertől a keleti Rákosligeten át a déli Soroksárig tartó félkaréjban látványosan élénkül az ingatlanpiac.
Erste Liga: Kiütötte a Ferencvárost a Csíkszereda A Csíkszereda fölényes, 9-2-es győzelmet aratott a vendég Ferencváros felett a jégkorong Erste Ligában szombaton.

Nagy fordulat az ingatlanpiacon - új kedvence van a vásárlóknak Messze nem csak a belvárosi lakásokat keresik már a vevők, egyre népszerűbbek a főváros pesti oldalának külső kerületei. Az északi Újpest-Megyertől a keleti Rákosligeten át a déli Soroksárig tartó fél...
Pest peremkerületeiben is pezsdül már a lakáspiac Egyre népszerűbbek a főváros pesti oldalának külső kerületei. Az északi Újpest-Megyertől a keleti Rákosligeten át a déli Soroksárig tartó félkaréjban látványosan élénkül az ingatlanpiac.
Vámos Márton a legjobb A Ferencváros pólósát választották a tavalyi év legjobb férfi vízilabdázójának.
Ez a cél a Ferencvárosnál Orosz Pál, az NB I-ben éllovas Ferencváros labdarúgócsapatának vezérigazgatója szerint a közeljövő legfontosabb feladata a bajnoki cím megszerzése mellett a játékoskeret egyben tartása lesz.
Fitneszvilágbajnokkal erősít a Ferencváros Szokatlan szakemberrel bővült a zöld-fehérek edzői stábja, de az első tréning jól sikerült.
Ne legyetek átlagosak – megható üzenettel búcsúzott a Lokitól a BL-győztes edző Rendhagyó időkérést láthattak a nézők a Ferencváros - Debrecen NB I-es mérkőzésen.