Fáj, ha leguggolsz? Lehet, hogy már téged is érint a porckopás

A fájdalom elmulasztásához nem csodaszerekre, hanem valódi megoldásra van szükség.

2017. október 17. 17:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Napi horoszkóp: A Bakok titkos hódolója lelepleződhet A Mérlegek mindenkit levesznek a lábukról, a Nyilasoknak a család segít. Napi horoszkóp!
"Igazságtalanság magasiskolája" - Az X-Faktor kiesője miatt háborognak a nézők Ez történt az X-Faktor utolsó előtti adásában.
Nap képe - Virágok
Paula és Paulina - hétköznap 14.45 Ajánló - Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n! 
Született szobalányok - Az évad befejező része - kedd este Ajánló -  Született szobalányok: az évad befejező része! Kedd este a TV2-n!
Vérbeli feleségek (Teljes film) Egy nap Lorna, a kisvárosi háziasszony véletlenül lelövi bankrabló férjét.

Top hírek:
Hoppá! A török híresség frufrura váltott A Bosszú vagy szerelem című sorozat színésznője, Tuba Büyüküstün ismét mesés frizurára váltott. Neked, hogy tetszik a török híresség átalakulása?
Fűszeres, sütőtökös röszti - Kívül ropogós, belül szinte krémes Gyors és egyszerű fogás: a sütőtökből készült rösztit imádni fogod!
Bizarr felvétel: kiszúrta a Google térkép az utcán napozó földönkívülit Ritka fura dologra bukkant a Google Maps.
Endrei Judit megmutatta ritkán látott lányait - Ennyire hasonlítanak a bemondónőre Endrei Judit mindkét lánya, Nóra és Laura is hazaköltözött a szülői házba.
30 négyzetméter az egész ház: még egy télikert is odafért Bámulatosan praktikus a helykihasználás.
Mire jó a kakaó? Kenje a hajára! Gondolta volna, hogy a sütésen-főzésen kívül még mennyi mindenre használható a kakaópor? Persze, csak a jóminőségű, eredeti holland változata, amelyik nem tartalmaz cukrot.