Fáj, ha leguggolsz? Lehet, hogy már téged is érint a porckopás

A fájdalom elmulasztásához nem csodaszerekre, hanem valódi megoldásra van szükség.

2017. október 17. 17:05

A cikk folytatása...Friss hírek
B13 - A bűnös negyed - péntek 23.55 Ajánló - Szereplők: Cyril Raffaelli, David Belle, Bibi Naceri, Tony D'Amario, Dany Verissimo 
Ong-bak - A thai boksz harcosa - szerda 23.55 Ajánló -  Szereplők: Petchtai Wongkamlao, Tony Jaa, Pumwaree Yodkamol, Wannakit Sirioput, Suchao Pongwilai
Meglepetés A Dal döntőjében! Ez az előadás képviseli a magyar színeket az Eurovízión Az elődöntőkhöz képest A Dal döntőjében annyi volt a változás, hogy ezúttal a zsűri és a nézők sem tehették le a voksaikat, amíg az összes induló el nem énekelte dalát. Ezúttal is Frenreisz Károly, Both Miklós, Schell Judit és Mező Misi alkotta a zsűrit, akik természetesen az előadások után értékelték a látottakat, ám pontozni csak a műsor végén tudtak.
"Szörnyetegből" szépségek: előtte-utána fotókon szenzációs átalakulások Rút kiskacsáknak csúfolták őket, de ezek a képek bizonyítják, hogy már nem azok...
Szuper fekvőtámasz variációk a szép, tónusos karokért - Fotókkal Dobd fel az edzést!
A jövőből üzenik: 2019-ben kitör a harmadik világháború! Bolondnak nézi az internet népe azt a férfit, aki azzal állt elő egy YouTube-ra feltöltött videóban, hogy ő bizony a jövőből érkezett, 2043-ban született, így értékes információi vannak azzal kapcsolatban, hogy mi is vár hamarosan az emberiségre írja a Mirror. A Michael Phillips névre hallgató időutazó többe között azt tudni véli, hogy 2019-ben kitör a harmadik világháború.

Top hírek:
Renáta mesés házasságot hagyott ott Berkiért Hatmilliós Szent István-bazilikai esküvőn mondott igent másfél évvel ezelőtt Katona Renáta a férjének. T. Attila ezután is királynői életet biztosított imádott feleségének, aki most Berki Krisztián oldalán találta meg az igaz szerelmet. A soha nem tapasztalt érzelmeken Hódi Pamela csodálkozik legjobban.
Elmondhatatlanul ronda ételfotók - Ezen nevet ma mindenki Sütni-főzni nehéz... De ennyire?
Fűszeres, ragacsos sült csirke sörös páccal megbolondítva - Omlós, szaftos, és hihetetlenül finom Olyan gyors, könnyű receptet keresel, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját? A sörös, mézes pácban érlelt csirke pont ilyen!
Korda György már nem szeret kimozdulni otthonról - Csak erre az évre mer tervezni előre Korda György feleségével csak erre az évre tervez előre, mert sosem lehet tudni, mit hoz a jövő.
A leggyorsabb csokitorta, ami szinte szétolvad a szádban: 25 perc, és kész Az amerikaiak megőrülnek ezért az extra gyors csokitortáért. Olyan lágy, hogy külön krém nem is kell bele.
Sajtos, sonkás falatok pihe-puha, házi kelt tésztából A sajtos-sonkás falatok tésztája légiesen könnyű, kiflire formázva pedig igazán étvágygerjesztő.