A Trónok harca szépsége tökéletes bosszút állt vőlegényén

Kit Harington ezek után kétszer is meggondolja, mit tesz a hűtőbe.

2017. október 18. 11:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kiderült, hogy ér véget a Trónok harca utolsó évada Kit Harington már elolvasta a sorozat utolsó epizódjának forgatókönyvét, ami annyira megrázta, hogy a sztori végén elsírta magát.

Friss hírek
Folytatódik az orvosok elvándorlása A legtöbben Németországba és Nagy-Britanniába mennek.
14 évig nyomoztak, most végre befejezte a rendőrség Tompa Eszter gyilkossági ügyét Januárban kapták el a lány gyilkosát, most vádat emelhetnek ellene.
Eltűnik a vadon növő szarvasgomba 60-90 ezer forint egy kiló közepes minőségű is, kiszedik az emberek az utolsó darabig.
Kívülről egyszerű lakóbusznak tűnik, belülről maga a luxuscsoda A legtöbb embernek a lakóautó kifejezésre nem feltétlen a luxus jut eszébe, de egy német építészeti cég tett róla, hogy másként legyen.
Sokan küldjék vissza a konzultációs kérdőívet! Az Európai Parlament bebizo­nyította, hogy Soros György befolyása alatt áll, amikor megszavazta a felső korlát nélküli kötelező betelepítési kvótát jelentette ki a Nézőpont Intézet elemzője. A Fidesz több politikusa is rámutatott, hogy a kvóta Közép-Európa számára a legfenyegetőbb, a kormány pedig kemény harc előtt áll, amelyben elsősorban a nemzeti konzultációra támaszkodhat.
Rita Ora majdnem olyan élőben, mint Rita Ora

Jon Snow már mindent tud és ettől elsírta magát Kit Harington előtt már nem titok, hogyan ér véget a Trónook harca.
El nem hiszi, kinek öltözött Havas Jon a beöltözős buliba Nem erőltette meg magát Kit Harington. A színész egy beöltözős buliba Havas Jonnak, azaz a Trónok harca című sorozatbeli karakterének maszkírozta magát.   Bementem egy jelmezboltba, ahol az el...

Top hírek:
Csak bírja abbahagyni a kacagást a jobboldal szegedi akciója láttán Szellemes szóviccek, szemeteléssel is kifejezett vélemény Botkáról.
Így néz ki ma a 77 éves Tina Turner - A rocknagyi még mindig bombasztikus formában van Tina Turner nyolcvan felé közeledve sem lassít.
Így néz ki most az Abigél sztárja - A 63 éves színésznő volt Torma Piroska Bánfalvy Ági újra tévésorozatban szerepel.
Ehhez hasonló, felfoghatatlan méretű menekülttábort még senki nem látott Egy helyszínen dolgozó magyar ENSZ-tisztségviselő beszélt a hvg.hu-nak a Bangladesbe menekült rohingyák táborában uralkodó állapotokról.
Aprópénzt vagy eurómilliárdokat küldenek haza a külföldön dolgozó magyarok? Régóta vita tárgya, hogy mennyi pénzt küldenek haza évente a külföldön dolgozó vagy élő magyarok. Ahány kutatást és felmérést olvasunk, annyi szám kering, ezért összefoglaljuk, hogy mit lehet tudni a...
Az Év Háziasszonya - 2017.11.19. Keleti Andrea tovább keresi Az Év Háziasszonyát! Ezúttal Tápai Szabina és Bíró Ica vállalkozott arra, hogy megmutatja, mennyire hatékony a bevásárlás, főzés és a takarítás terén, sőt a sportos sztároknak még a volán mögé is be kellett ülniük a feladatok során... Az hogy végül melyikük bizonyult a rá...