A Trónok harca szépsége tökéletes bosszút állt vőlegényén

Kit Harington ezek után kétszer is meggondolja, mit tesz a hűtőbe.

2017. október 18. 11:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Újabb rossz hír a Trónok harca rajongóknak A sorozat készítői mostanság leginkább csak rossz hírekkel jelentkeznek a fanok számára. Most pedig itt a legújabb, aminek köszönhetően most már biztos, hogy jövőre búcsút kell mondj, kedvenc hőseid k...
Erre vártunk: Budapestre érkezik a Trónok harca legsármosabb sztárja El sem hisszük, hogy bárki összefuthat majd vele az utcán!
Vőlegény marad Havas Jon Még nem szervezi az esküvőt Kit Harington és menyasszonya, Rose Leslie. A Trónok harca sorozat sztárjai szeptemberben jegyezték el egymást, és most olyan boldogok, hogy úgy érzik, semmi szükség rá, ho...
2020-ig biztosan nem kapunk Trónok harca spin-off sorozatot Az HBO a sorozat lezárása után valószínűleg pihenni fog egy kicsit, így pedig a rajongóknak is várniuk kell az új kalandokra.
Budapestre jön a Trónok harca sztárja! Ha GoT-fan vagy, most garantáltan feldobjuk a napodat: nem sokára te is összefuthatsz Jason Momoával a fővárosban!
Brad Pitt 30 milliót költött volna egy Khaleesivel töltött matinéra A színész Trónok harcát nézett volna Emilia Clarke-kal, azonban vetélytársa akadt.

Brad Pitt eszetlen összeget adott volna, hogy Emilia Clarke-kal nézhesse a Trónok harcát Hoppá Brad, csak nem bejön Daenerys Targaryen?
Tévésorozat lesz a Trónok harca-könyvek írójának scifijéből Berendelték a Nightflyers tévésorozatot.
Csak 2019-ben látunk ismét Game of Thronest Most már biztos, hogy még legalább 400-at kell aludnunk, míg ismét Trónok harcát látunk.
Hivatalos: ezt az évet ki kell bírnunk Trónok harca nélkül A nyolcadik évaddal be is fejezik a sorozatot.
Ezek voltak 2017 legolvasottabb cikkei a GSO-n Ingyen játékok, Star Wars, Facebook, Trónok harca - ez futott nagyon nálunk ebben az évben.
A Trónok harca a legkapósabb a kalózközönség körében Idén is, akárcsak a korábbi öt évben a Trónok harca tévésorozatnak volt a legnagyobb kalózközönsége - közölte a The Playlist független filmes hírportál.