Fórián Zoltán az Erste Agrár Kompetencia Központ élén

Új vezető, Fórián Zoltán irányítja október 9-étől az Erste Agrár Kompetencia Központot.

2017. október 18. 11:21

A cikk folytatása...Friss hírek
1400 milliárd forint az államháztartás első tíz havi hiánya Az NGM szerint ez alapján teljesíthető a 2,4 százalékos hiánycél.
Még hogy a hazai ingatlanpiac erős - Nézd meg mi történik a szomszédban! 2017 kirobbanóan erős éve volt eddig a közép-európai ingatlanszektornak. A befektetési volumenek szinte az összes országban nőttek és a legtöbb indikátor szerint a pozitív folyamatok folytatódni...
Perfectly Imperfect ősz a Tescóban Az emberek szeretik a cég által forgalmazott, szabálytalan küllemű zöldségeket és gyümölcsöket is.
Valami nagyon elromlik az időjárásban Hétvégén egy hidegfront érkezik, milyen időnk lesz addig.
Sötét ügyek, amelyekről nem szívesen beszélnek a technológiai óriáscégek A világ kobaltfelhasználásának felét a Kongói Demokratikus Köztársaság teremti elő. Hiába a demokratikus jelző, ez a világ egyik legbrutálisabb diktatúrája, amely a hatalmas ország területének nagyjából felén uralkodik. A másik felén helyi a hadurak diktálnak, akik igencsak járatosak az értékes helyi nyersanyagok gazdaságos kitermelésében.
Mennyit tévézik a magyar? - ábrán mutatjuk főre jutó napi tévénézési idő (perc/fő/nap), 2015 és 2016 egész év, egész nap, Total TV, Live+Playback

Top hírek:
Drámai adat érkezett a magyar gyerekszegénységről Három ország van csak az egész EU-ban, ahol rosszabb a gyerekek helyzete, mint Magyarországon.
Magyarországon is beindultak a pénzküldő szolgáltatások A külföldre utalt összeg három százalékából is meg lehet úszni egy tranzakciót.
Mi a kapcsolat a BÉT és egy éttermi menü között? A Budapesti Értéktőzsde idén nyáron döntött úgy, hogy új oktatási leányvállalatot hoz létre, a Budapest Institute of Banking (BIB) november végétől szervezi a tőzsdei szakvizsgához, a határidős, az...
Új német választások jönnek? Tegnap este a szabaddemokraták megszakították a koalíciós tárgyalásokat Merkellel és a zöldekkel. Így a ma hajnali közlemény szerint Merkel ma tájékoztatja a köztársasági elnököt a tárgyalások sikertelenségéről.
Dugába dőlt indiai luxuslakótelep miatt került baja Marija Sarapova Tavaly kellett volna átadni a luxuslakásokat. Az orosz teniszező is támogatta az ingatlanfejlesztést, sőt, személyesen is találkozott az érdeklődőkkel. Az ügyben egyelőre senkit sem tartóztattak le a hírek szerint.
A kormányalakítás folytatását sürgeti a német államfő A koalíciós egyeztetések kudarca ellenére tovább kell törekedni kell arra, hogy megalakuljon Németország következő kormánya - hangsúlyozta Frank-Walter Steinmeier német államfő hétfőn Berlinben.