Fórián Zoltán az Erste Agrár Kompetencia Központ élén

Új vezető, Fórián Zoltán irányítja október 9-étől az Erste Agrár Kompetencia Központot.

2017. október 18. 11:21

A cikk folytatása...Friss hírek
Különösen veszélyes szervezetünkre az extrém hideg Az érkező extrém hideghullám nagyon megterheli a szervezetet - mondta Pintér Ferenc meteogyógyász az M1 aktuális csatornán szombaton.
A phjongcshangi téli olimpia szombati győztesei A phjongcshangi téli olimpia szombati versenynapjának győztesei:
Sorra mondják fel a fegyverlobbival kötött együttműködéseiket az amerikai cégek A floridai mészárlás után nagyon ciki lett mindenki, akinek köze van a fegyverszövetséghez.
D.A.S. JogSzerviz: állatvédelem a hatályos magyar jogban Magyarországon lassan tizenöt éve számít bűncselekménynek az állatkínzás, ezt megelőzően szabálysértésnek minősült.
Itt a figyelmeztetés: az Északi-sarkon melegebb lesz, mint Magyarországon Elsőfokú figyelmeztetés lép életbe....
IKEA Pop-up bemutatüzletek és terjeszkedés Az IKEA Magyarország a 2017-es pénzügyi évet kimagasló bevétellel, 61 milliárd forintos forgalommal zárta, illetve hosszú előkészület után, nyáron megnyitotta harmadik magyarországi áruházát Soroksáron. Erről és egyéb eredményeiről, illetve terveiről számolt be az IKEA vezetősége tegnapi sajtótájékoztatóján.

Top hírek:
906 milliót ért ez az öt szám a lottón, valaki el is vitte A sorsoláson az alábbi számokat húzták ki. Egy telitalálatos van.
452 ezer magyarnak kell hétfőig adót bevallani: mutatjuk, köztük vagy-e Ez nem a május végi határidő előrehozása....
A dúsgazdag, aki leválthatja Theresa Mayt Jacob Rees-Mogg a Brexit elszánt harcosa, olyan konzervatív, aki egyik gyermekének sem cserélte a pelenkáját, mert ha ezt tenné, megsértené a dadust.
Nagyvállalatok büntetik az amerikai fegyverlobbit Gazdasági hatása is van a floridai iskolai mészárlásnak. Több amerikai cég megszakítja üzleti kapcsolatait az Országos Fegyver Szövetséggel (NRA). Köztük a 15 legnagyobb amerikai bank egyike és az autókölcsönzéssel foglalkozó legnagyobb vállalat.
Magyar márkához adja az arcát Bruce Willis? Az amerikai filmsztár Bruce Willis lehet a Hell energiaital reklámarca - tudta meg a Napi.hu
Az átlagember magasról tesz rá, az informatikai forradalom pedig a múlt relikviájává tette a GDP-t Legalábbis ez a véleménye a svájci Thomas Straubhaar professzornak, aki jelenleg Hamburgban tanít nemzetközi gazdaságtant.