Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül

Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.

2017. október 20. 12:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Babos Tímea kiesett Babos Tímea címvédőként a nyolcaddöntőben búcsúzott a budapesti, 226 750 dollár (57,2 millió forint) összdíjazású női keménypályás tenisztornán, miután három szettben kikapott a német Mona Bartheltől.
Babos Tímea átgázolt az ellnfelén Budapesten Egyetlen játékot engedett német ellenfelének a legmagasabban jegyzett magyar játékos.
Nagyon érdekes nyilatkozatot adott Babos Tímea edzője - videó A magyar klasszis ezúttal hazai környezetben bizonyíthat.
Megvan Babos Tímea budapesti ellenfele A világranglista 57. helyén álló német játékos vár a magyarországi keménypályás tenisztornán a legmagasabban rangsorolt magyarra.
Babos Tímea negyeddöntős párosban Babos és Mladenovic januárban megnyerte az év első Grand Slam-tornáját
Babos Tímea kikapott a WTA-ranglista 20. helyezettjétől Dohában A magyar teniszező megnyerte az első szettet, onnantól viszont Elise Mertens akarata érvényesült.

Újabb intézkedések Ferihegyen Mostantól rendőrök ellenőrzik a csomagpakolókat a ferihegyi repülőtéren, hogy megelőzzék a további lopásokat. Ezt a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság felderítő osztályának vezetője mondta az InfoRádiónak...
Mindenki másképp csinálja így nézett ki 40 éve a TOP10-es slágerlista Az LGT a nyerő, de Demjén Rózsi és Zorán két-két dallal is szerepel az Ifjúsági Magazin 1978-as januári listáján. Hallgassuk meg az akkor legmenőbb(nek kihozott) popdalokat.
Elfogták a repülőtéri tolvajokat Elfogták a repülőtéri tolvajokat, akik több poggyászt is feltörtek és kifosztottak az utóbbi időben Budapesten a Liszt Ferenc repülőtéren. Babos Tímea világbajnok teniszező bőröndjéből például ékszere...
Babos Tímea is reptéri tolvajok áldozata lett Szétszabdalták Babos Tímea bőröndjét és kiloptak belőle pár dolgot, miközben a teniszező Budapestről Dohába utazott.
A párjával utazik Dohába Babos Családias hangulatban utazhat el ma Dohába a friss Grand Slam-győztes Babos Tímea, akit az újabb teniszversenyre édesapja mellett párja, Péter is elkíséri.
Babos Tímea valóra váltja az álmait Még mindig alig hiszi el Babos Tímea, hogy Grand Slam-győztes lett. A világ egyik legrangosabb tenisztornájának női páros döntőjét megnyerő magyar lány pár napot Magyarországon tölt, de egy percet sem...