Eladó Budapest egyik ikonikus toronyépülete

Nemzetközi tenderen értékesítené a Váci út és Dózsa György út kereszteződésénél álló irodaközpontját a Fővárosi Vízművek Zrt. a toronyépülettel együtt.

2017. október 20. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Börtönbe kerül, ha nem fizet a gázoló Előzetesbe kerülhet a Dózsa György úti gázoló ja nem fizeti be az 50 ezer forintos bírságot, ezt a Fővárosi Törvényszék szóvivője mondta. M. Richárdot azzal gyanúsítják, hogy drogosan és száguldozva b...
Fotókiállítás nyílt a váci VéNégy Fesztiválról és Színházi Találkozóról Az elmúlt öt évről nyílt kiállítás.
Állás A Váci Dunakanyar Színház produkciós asszisztenst keres Ambícióval és szakmai múlttal rendelkező munkatársak jelentkezését várják. [...] Bővebben!
Megkéselték a váróteremben Megkéseltek egy férfit a váci vasútállomás várótermében kedden délután. Úgy tudjuk, a férfi szóváltásba keveredett a későbbi támadójával, aki oldalba szúrta őt. Egy szemtanú azonnal hívta a rendőröket...
A Szentlélek térnél leborult rakomány a metrópótlást is bedöntötte A Közlekedő Tömeg szerint a Szentlélek térnél történt baleset miatt az egész Árpád híd és a Váci úti csomópont környéke is bedugult.
A rendőrök a NAV-eljárás biztosítási feladatait látják el a szcientológusoknál Az ORFK kommunikációs szolgálata arra reagált, hogy sajtóhírek szerint a rendőrök csütörtök reggel ismét kimentek a szcientológiai egyház XIII. kerületi, Váci úti székházához.

Rétvári Bence: 62 millió forintból felújítják a váci mentőállomást A mentőállomás 1984-ben épült, így időszerű az átfogó felújítása. Az itt dolgozó 42 munkatárs 70 ezer ember ellátásáról gondoskodik a környéken.
Botrány a meccsen, őrjöngött az edző Botrány az Érd-Vác női kézilabdameccsén. A Váci csapat edzőjét a biztonsági őrök vezették ki a meccs után. Az edző hevesen kiabált, majd a szurkolók felé ütött, ezután vitték ki a teremből. A Váci egy...
Lecsavarták a váci kéziedzőt, mint egy huligánt Indulatos volt a kupavereség után, a biztonságiak nem finomkodtak.
Börtönből verte át a rab a nőt Telefonon keresztül csalt ki 70 ezer forintot egy nőtől egy rab. A férfi a váci börtönből telefonálgatott és egy távközlési cég munkatársának adta ki magát. Azt mondta a nőnek, hogy az egy sorsoláson ...
Sokat késnek a vonatok a váci és a veresegyházi vonalon A MÁV szerint 70, olvasónk szerint 140 perces késések is vannak. A Volánbusz is elesett.
Baj van a váci vasútvonalon csak Rákospalota-Újpestig járnak a vonatok Leszakadt a felsővezeték Rákosrendező és a Nyugati pu. között.