Hihetetlen sikert ért el a magyar kerékpáros!

Lovassy Krisztián frenetikusan kezdte az Európa-bajnokságot!

2017. október 20. 13:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szijjártó Péter: Európának hatékony együttműködésre van szüksége Ázsiával A világban zajló rendkívüli mélységű és sebességű változások nyomán kialakult új világrendben Európa nem tudja biztosítani versenyképességét és biztonságát anélkül, hogy hatékonyan együttműködne Ázsiá...
Európa új ura? A franciák imádják Emmanuel Macron egyre népszerűbb.
Magyar sikerek a curling Európa-bajnokságon A hölgyeknél extra endre volt szükség.
Ritkán látni ekkora örvényt Európa felett - mozgókép Animált képen mutatta be az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ), hogy nézett ki ma hajnalban a Földközi-tenger felett örvénylő Numa nevű medikán.
Magyarország határainak védelme egyben Európa külső határának védelmét is jelenti Jelenleg Magyarország képviseli a leginkább európainak mondható álláspontot a migrációról folytatott uniós vitában mondta Magyar Levente.
Európa dolgok internete fővárosa lenne Drezda A település a félvezetőgyártásban betöltött eddigi szerepére és eddigi műszaki tradícióira építene.

Az Olaj legyőzte a Falcót, ezzel továbbjutott az Európa Kupában A szombathelyi csapat tízpontos különbséggel kapott ki, és kiesett a sorozatból.
A függetlenségi törekvések talajává vált Európa, ki lesz a következő? Bár a piacok már nem reagálnak olyan hevesen egy-egy politikai fordulatra, mint korábban, a politikai bizonytalanság továbbra sem hagy nyugtot. A Citi EMEA médiaeseményén a makrogazdasági szakértők...
Csengettyűbő lett óriási harangá a Fidesz, és megvédi Európa jövőjét Orbán Viktor a Fidesz 27. kongresszusán arról beszélt, hogy honnan indult pártja, mivé lett, és mit tart legfontosabb feladatának.
Megnyílt Európa első automata bankja Megnyílt Európa első automata bankja. A fiókban a legmodernebb eszközök segítik az ügyfeleket. A kirendeltség annyira automatizált, hogy még bankosok sem dolgoznak a fiókban, a hitelügyintézést példáu...
Az öntudatos Közép-Európa Az eddigi ütközőzóna szerepét fel kell váltani a közvetítő régió jövendő gondolatával.
Francia kutatók szerint szeptemberben nukleáris baleset történhetett Oroszországban vagy Kazahsztánban Radioaktív felhő jelent meg Európa felett, most már sejteni, honnan jöhetett. Emberi egészségre a felhő nem veszélyes.