Még nagyobb köd, mint tegnap

időjárás-jelentés, 2017. október 20., péntek, ...

2017. október 20. 13:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Liptaiék élvezték az adásszünetet videó Az Appra magyar! második adása techikai hiba miatt elmaradt a TV2-n, de a műsor szereplői feltalálták magukat a stúdióban. A nézőkre az elmaradt adás után csütörtökön dupla annyi pénznyeremény várt.
Lajcsi trombitál Stadler temetésén Szombat délelőtt vesznek végső búcsút Stadler Józseftől a szülőfalujában, Akasztón. Az egykori üzletember családja úgy döntött, hogy kedves ismerősét, Galambost Lajost ké­rik fel arra, hogy a temetésen gyászzenét fújjon. Azt gondolom, hogy zenésznek lenni nem csak egy feladat, hi­vatás is. Nem az első alkalommal fordul elő, hogy temetésen trombitálok.
Két éve szabadult a börtönből a menekülés közben elgázolt bankrabló Egysaroknyira jutott a bankrabló, mert menekülés közben elgázolta egy teherautó. A pénz szétszóródott az úton, a rablót mentők vitték el.
Összeomlott a koktélkirály: halálra mérgezték a betörők Lajsz András kutyáját Szomorúság költözött Lajsz Andrásék érdi otthonába, ugyanis kegyetlenül végeztek a mixerkirály hétéves brazil masztiffjával. A mindig jókedélyű férfi a könnyeivel küszköd­ve mesélt a Borsnak a tragédiáról.
Spórolt pénzükön minden évben Ghánába utazik Sena Dagadu családjával - Propaganda 2017. ősz 4. adás 1. rész Még 2003-ban forgatott Till Attila és a Propaganda MC Senával, ekkor még nem volt se szólóalbuma Senának, és az Irie Maffia sem létezett. Persze már javában zenélt Sena, aki elmondta véleményét Tillának akkori önmagáról. A rapper, énekesnő mesélt édesapjához fűződő viszonyáról, hogy mostanra megérti, miért nevelte őt szigorúan.
Sena Dagadu szerint egy erős nő szabad? Szeretem azt gondolni, hogy erős nő vagyok - mondta az Irie Maffia énekesnője Tillának a Propagandában. És hogy Sena szerint mitől lesz erős egy nő? Kiderül a videóból..

Top hírek:
Varázslatos illusztrációkat készít a japán nő: ismerd meg mesevilágát! - Hétvégi programok Szuper programokat mutatunk hétvégére, köztük Satoe Tone illusztrátor kiállításával és az igen népszerű Társasjátékok Ünnepével.
Eddig ez a legbetegebb átvágás, amit tévében leadtak Egy japán átverős műsorban elsütötték a legkegyetlenebb viccet, amit emberrel meg lehet tenni - írja a Mirror. A gyanútlan áldozatot - aki láthatóan nem volt beavatva -, előreenged a televíziós kolléga a liftnél. A nő belép, de a padló alatt kinyílik és 18 méter zuhan, majd egy hosszú csúszdán ér véget az átverés.
"Büdös a légfrissítő" - A legidiótább okokért követelnek kártérítést a szállodákban Jellemzően a nők tesznek panaszt, melynek tárgya a rossz időjárás is lehet.
Katalin hercegné végre babapocakot villantott - Ilyen szépen gömbölyödik Már ilyen cuki pocakja van Vilmos herceg feleségének.
Medgyessy Péter lánya ilyen bombázó - Fotókon a 38 éves Tornóczky Anita Tornóczky Anita közel a negyvenhez is remek formában van.
Bábával szül a hatalmas vízi emlős: egy hihetetlen tény a bálnákról Fantasztikus, ahogy ezek az állatok viselkednek egy új élet érkezésekor.