Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész

Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.

2017. október 20. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nem vicc, Jim Carrey tényleg teljesen megőrült Legfontosabb filmjének forgatásán addig provokált mindenkit maga körül, míg sikerült megveretnie magát egy pankrátorral.

Friss hírek
Stadler Józsefet pörkölttel búcsúztatják Tapintható a levegőben a gyász Akasztón, Stadler József szülővárosában, ahol a vállalkozót csak most, halála után kezdik becsülni.
Pedofilügy: másik sráccal is kikezdhetett a békési tanár Más diákkal is enyhén szólva furán viselkedett a békési informatikatanár. A Bors egy családtól úgy értesült: a férfi az ő fiukat is megkörnyékezhette. Legalábbis a srác beszámolójából ez sejthető. Eszerint a pedagógus több korrepetálásra is a lakására invitálta, s előfordult, hogy megpróbálta ölelgetni és puszilgatni.
Kasza Tibi: Éheztem, mielőtt gazdag lettem! Kasza Tibor jelenleg az egyik legnépszerűbb és forintban mérve is a legértékesebb hazai híresség. Pedig évekkel ezelőtt még éhezett.
Soroksári bűntény: Megúszta a lebukást Kriszta gyilkosa Kardos Lajos, az áldozat férje szerint a koronatanú halála után nincs már esély a tettes megtalálására.
Tvrtko miatt nem kap gázsit a Viszkis Miközben a mozikban már látható a Viszkis életéről szóló film, addig Vujity Tvrtko tovább hadakozik Ambrus Attilával.
Horoszkóp: November 23., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat november 23-án is!

Tudtad, hogy Jim Carrey totál bekattant az Ember a Holdon forgatásán? Be bizony, ráadásul az egész stábot kikészítette. Erről szól a Netflix új dokuja, melynek már az előzetese is haláli. Trailer.

Top hírek:
Liptai Claudia frizurájára nincs mentség - Mindenki rajta nevetett az esti műsorban Vicces pillanatoknak lehettek szemtanúi az Appra magyar nézői tegnap este.
Diana unokahúga bugyit villantott - Sokat mutatott magából Kitty Spencer A hercegnő unokahúga merész szettben érkezett a gálára.
Expressz nutellás falatok leveles tésztából: egy tepsivel kevés lesz Amilyen egyszerű, olyan finom: a nutellás falatokhoz mindössze három hozzávalóra lesz szükséged.
A Dallas színésznője így szétplasztikáztatta az arcát - Kiakadtak rajta a nézők Sokkolta a népszerű talk show legutóbbi adásának nézőit a színésznő új arca.
Vécébe telepített kamerát a perverz, de ezzel nem számolt A dél-londoni Vauxhall egyik Starbucksában egy vásárló azt vette észre, hogy egy kamera figyeli. A rendőrség szerint már egy hónapja is ott lehetett a kukkoló gépe. Közöltek is egy képet egy sötét hajú, szemüveges, fekete kabátot viselő férfiról, aki gyanújuk szerint a perverz lehet. A rendőrség azt is közölte, hogy több fájlt is találtak a kamerán, miközben emberek végzik el a dolgukat a mellékhelyiségben, de valószínűleg előttük azokat még senki sem nézte meg.
Milyen gyakran kell méregteleníteni? Csak ennyi kell a káros anyagok folyamatos ürüléséhez Úgy érzed, felgyülemlettek a méreganyagok a szervezetedben? Elmondjuk, hogyan tehetsz ellenük.