Felrúgja a Google szabályait az új Play Áruház

A frissítésekkel érkező dizájnmódosítás szembemegy a Material Design előírásaival.

2017. október 20. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ez hasznos lesz: kitalálta a Google, hogyan segítheti az okostelefon-vásárlást Hamarosan új funkció érkezhet a Google keresőjébe, amelyik fölöttébb hasznos lehet azok számára, akik új telefon vásárlásán gondolkoznak.
Hála a Google Mapsnek, a Millennium Falcon nem rejtőzhet el a Földön
Együttműködik a Volkswagen és a Google A két nagyvállalat a kvantumszámítógépek területén akar kooperálni.
Androidos rendszerpucolón dolgozik a Google Kiszivárgott Files Go tárhelykezelő félkész változata.
Sok embert átvert a kamu WhatsApp A csalók látszólag hiteles frissítést tettek közzé a Google Play Áruházban - a Google-t is becsapták, majd nagyjából 1 millió letöltést szereztek.
Bug miatt zárta ki felhasználóit saját dokumentumaikból a Google Halloween alatt a Google Dokumentumok és a Drive egyszerűen kizárta a felhasználókat a szolgáltatásból.

Akasztják a hóhért: hibákat találtak a Google hibakeresőjében Több mint 15 ezer dollárral (négymillió forintnál is többel) lett gazdagabb az az etikus hacker, aki a Google hibakeresőjében fedezett fel sebezhetőségeket.
Android nélkül szállított Pixel 2 XL mobilokat a Google Egy ügyvédi iroda már keresi is a csoportos perben részt venni kívánókat.
Jelentés a böngészőfrontról: szárnyal a Chrome Közelít a 60 százalékos piaci részesedéshez a Google egyre jobban domináló programja.
Így szakítasz a csillagjegyed szerint Van, aki a kegyetlen búcsú üzenetre esküszik, mások a Google-ben keresik a legkíméletesebb módszert, és olyan is akad, aki képes hetekig elhúzni a nagy döntést. Derítsd ki a horoszkópod alapján, te me...
Így reagált a Google a Pixel 2 XL kijelző-problémáira Roppant kínos egy gyártónak, ha vadonatúj csúcstelefonjára egyre több felhasználó panaszkodik. Így van ez az új Pixeleknél is, a keresőóriásnak most gyorsan kell lépnie. Meg is tette.
Megint a Pixelekből merített az Action Launcher A népszerű launcher 30-as verziója a Google új okostelefonjainak újdonságaiból merített.