Felrúgja a Google szabályait az új Play Áruház

A frissítésekkel érkező dizájnmódosítás szembemegy a Material Design előírásaival.

2017. október 20. 13:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Három tenger alatti kábelt fektet le a Google Az egyik hálózat Európát is érinteni fogja. Több százmillió dollárt fordítanak a felhőüzletükhöz nélkülözhetetlen projektre.
Együtt segíti az értékesítőket a Salesforce és az Analytics 360 Rengeteg értékesítési és marketing adathoz jutott hozzá a Salesforce és a Google az együttműködéssel. A két cég szövetségének első gyümölcse a Sales Cloud és az Analytics 360 integrációja.
Kivégzik a Wi-Fi hálózatot az egyes Google eszközök A Cast funkcióval rendelkező termékek egymás után kutakodnak, de olyannyira, hogy az egyes routerek nem bírják a terhelést.
Nagy dobásra készül a Google Az Alphabet a következő években komoly terjeszkedésbe kezd a felhőszolgáltatások piacán.
Meglepő, mi fogott ki a Google-ön Személetes történet arról, hogy milyen nehéz a gépi tanulás.
A Google 60 appot tüntetett el a Play Store-ból egy vírus miatt A malware pornográf tartalmakkal bombázta a felhasználókat, akik között valószínűleg rengeteg kiskorú volt.

A Google a Meltdown és Spectre javítások világbajnoka A Microsoft, az Intel és az Apple javításaival ellentétben a keresőóriás foltjai egyáltalán nem lassítják le a rendszereket.
CES 2018: Önálló VR-headsetet mutatott a Google Az idei CES trendje a vezeték nélküli VR-headsetek térnyerése. A Google is beáll a sorba, a Lenovóval közösen készíti el a Daydream VR-platformra épülő Mirage Solót, amihez PC és okostelefon sem kell....
Egy pici holland startup megcsinálta azt, ami a Google-nek, az Apple-nek, és az Amazonnak együtt sem sikerült
Itt a Google csattanós válasza az Amazon Echo Show-ra Új, hangvezérelt okos kijelzőt vezet be a Google, az Amazon képernyővel ellátott okoshangszórójával kíván versenyezni.
CES: Idén is a virtuális segédekre fókuszál az LG A Google Assistant és az Alexa karöltve érkezik az LG-készülékekre, de saját AI platform is jön - és a robotok sem maradtak ki a sorból.
Superman, Google, Big Mac dolgok, amik 8-as évben történtek, és más lett tőlük a világ A nyolcas szám fektetve a végtelent jelenti, ám mi most kevesebbel is beérjük: csak az elmúlt 80 esztendő nyolcasra végződő éveit tekintjük át a sokféleség igényével, de a teljesség igénye nélkül - ...