Mi minden szivárog ki az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökségtől?

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséget (NSA) sújtó rendszeres kiszivárogtatás hatására megrendült a kémszervezetnél dolgozók morálja és lelassultak a hírszerző akciók is. A The New York Times szerint még mindig nem tudni, hogy az NSA-tól kikerült adatokat hackerek szerezték meg, vagy a cégnél dolgozó kémek szivárogtatták ki azokat.

2017. november 12. 19:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Kaspersky elismerte, hogy vírusirtójuk beférkőzött az NSA-be A Kaspersky Lab orosz informatikai vállalat védelmi szoftvere révén hozzájutott az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) egyik hacker programjához - ismerte el a moszkvai székhelyű cég.

Friss hírek
Mi minden szivárog ki az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökségtől? Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséget (NSA) sújtó rendszeres kiszivárogtatás hatására megrendült a kémszervezetnél dolgozók morálja és lelassultak a hírszerző akciók is. A The New York Times szerint még mindig nem tudni, hogy az NSA-tól kikerült adatokat hackerek szerezték meg, vagy a cégnél dolgozó kémek szivárogtatták ki azokat.
Bővíti repülőgépflottáját az Emirates Negyven új Boeing 787-10 Dreamliner típusú repülőgépet rendelt az Emirates dubaji légitársaság vasárnap 15,1 milliárd dollár (több mint 4000 milliárd forint) értékben.
Merényletre készülő terroristákat lepleztek le Franciaországban Időzített bombák voltak mind - állítják a rendőrök.
Trump a Fülöp-szigeteki önkényúrral pezsgőzik Donald Trump amerikai elnök Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki elnökkel pezsgőzött és beszélgetett barátságosan egy manilai díszvacsorán. A Fehér Ház urát nem zavarta, hogy vendéglátója nemrég beismerte, néhány évtizeddel ezelőtt maga is megölt egy embert, elnökként pedig az ország törvényeit figyelmen kívül hagyva indított hadjáratot a bűnözők, vagy az annak vélt személyek ellen.
Brexit: Skócia gazdaságának szüksége van a külföldi EU-munkavállalókra A skót kormány számításai szerint évente több milliárd font hasznot hajtanak a skót gazdaságnak a Skóciában dolgozó külföldi EU-munkavállalók.
Tűzoltók mentettek ki egy konténerbe esett nőt Véletlenül bedobta a bankkártyáját a használtruha gyűjtőbe Németországban.

Újabb, magyar származású művészt vádolnak zaklatással Öt nő is a nyilvánosság elé állt azzal, hogy a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején szexuálisan zaklatta őket Louis C.K. stand-up komikus - jelentette csütörtökön a The New York Times című...
Letartóztatták a szaúdi királyi család 11 tagját A The New York Times című napilap értesülései szerint a szaúdi királyi család szombaton letartóztatott 11 tagja között van al-Valíd bin Talál bin Abdel-Azíz al-Szaúd herceg is, aki az uralkodóház külf...

Top hírek:
Donald Trump: Furcsa lenne, de előfordulhat Az amerikai elnök szerint akár barátok is lehetnek Kim Dzsongunnal.
Feltételezett dzsihadistákat vettek őrizetbe Isztambulban Egyre több terrorista érkezik Szíriából Törökországba.
Haldokló román király dráma a családban Újabb botrány rázta meg a tróntól megfosztott román királyi családot: a leukémiában és rákban szenvedő I. Mihály exkirály kitagadott unokáját nem engedték nagyapja halálos ágyához, amire a herceg be akarta törni a ház ajtaját.
Líbiából evakuált menekülteket az ENSZ 40 ezer embert kellene kimenekíteni, első körben 25-öt sikerült a szomszédos Nigerbe vinni.
Négyen voltak a halottaskocsiban, ők mind meghaltak Egy busszal ütközött a járművük.
Így álltak bosszút Trumpon a csúcsról kizárt újságírók A Donald Trump amerikai elnök délkelet-ázsiai körútjáról tudósító fehér házi újságírókat nem engedték be a Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) nevű szervezet vietnami csúcstalálkozójára. A zsurnaliszták ötletes módon fejezték ki tiltakozásukat.