Nagy bajban van a meghekkelt amerikai kémhivatal

Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséget (NSA) sújtó rendszeres kiszivárogtatás hatására megrendült a kémszervezetnél dolgozók morálja és lelassultak a hírszerző akciók is. A The New York Times szerint még mindig nem tudni, hogy az NSA-tól kikerült adatokat hackerek szerezték meg, vagy a cégnél dolgozó kémek szivárogtatták ki azokat.

2017. november 12. 19:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Új díjat hozott létre Trump Donald Trump amerikai elnök Hamis Hírek Díjat adott sok médiumnak, közte a CNN hírtelevíziónak, a The New York Times, vagy a The Washington Post című lapok munkatársainak.
Nagyot nyernek a bankok Trump adócsökkentésén Nagyot nyernek az amerikai bankok a Trump-adminisztráció év végén bejelentett adócsökkentésén, bár az azonnali hatás negatív volt - hívja fel a figyelmet a The New York Times. A megtakarított adóból.....
A hírhedt amerikai kémügynökség óriási gondokkal küzd Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség szakemberek nélkül maradt és az igazgató is távozni készül.

Halálra fagyhatnak a cápák az Egyesült Államok keleti partvidékén Az Egyesült Államok keleti partvidékén olyan hideg van, hogy még a part közelébe sodródó cápák is halálra fagyhatnak - adta hírül a The New York Times című napilap.
Olyan hideg van, hogy még a cápák is halálra fagyhatnak Az Egyesült Államok keleti partvidékén olyan hideg van, hogy még a part közelébe sodródó cápák is halálra fagyhatnak - adta hírül a The New York Times című napilap.
The New York Times: még a cápák is halálra fagyhatnak Az Egyesült Államok keleti partvidékén olyan hideg van, hogy még a part közelébe sodródó cápák is halálra fagyhatnak - adta hírül a The New York Times című napilap
Újabb európai autóipari ikonba venne bele Kína A kínai Geely 8,2 százalékos részedést vásárolna az AB Volvo nevű svéd kamiongyártó vállalatban - jelentette be szerdán a kínai társaság. A részvénycsomag a The New York Times értesülései szerint...