Buffon vb-rekorder lehetett volna, ehelyett sírva búcsúzott el

A rekorder kapus mellett Chiellini, Barzagli és De Rossi sem szerepel többet az olasz válogatottban.

2017. november 14. 6:34

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Steven Seagal lehúzta a sliccét egy kolléganője előtt Szexuális zaklatással vádolja a világhírű sztárt Portia de Rossi színésznő.

Friss hírek
1,4 milliárdos bevételt értek el nyáron a Mészáros Lőrincék által üzemeltetett kempingek A siófok-sóstói Ifjúság kemping új tulajdonosa a 24.hu-nak még azt mondta, kemping marad a területen, a Magyar Idők szerint viszont nem szálláshelyként terveznek újranyitni.
Odacsap a Fidesz a kamupártoknak Az Országgyűlés ma összesen huszonnégy előterjesztésről szavaz. A képviselők egyebek mellett szigoríthatnak a kampányfinanszírozás szabályain, továbbá gondoskodhatnak a Czeglédy-ügy károsultjainak támogatásáról.
Háborús állapotok a belga fővárosban Legalább huszonkét rendőr megsebesült a marokkói futballválogatott győzelmét ünneplő szurkolók randalírozása miatt kialakult összecsapásokban Brüsszel központjában jelentette a belga sajtó vasárnap.
Pest megyében még kora hajnalban is havazott Az ország északi részében, a Nagy Hideg-hegyen már havazott hajnalban.
Elszomorítóan néz ki a Gellért téri metróállomás A Metróért Egyesület szerint ez megengedhetetlen.
Új képzések és ösztöndíj informatikushallgatóknak A tervek szerint ösztöndíjat kapnak az informatika szakos hallgatók mondta lapunknak Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára tegnap a Trendforduló az informatika szakokon című konferencia után. Arról még nem született döntés, hogy a februári keresztfélév vagy a szeptemberben kezdődő tanév kezdetén vezetik be az ösztöndíjat.

Chiellini szerint a Guardiola-féle foci tönkretette a védőket A régi szép időkben 90 percen át mehetett az emberfogás és a tapadás, de mára ebből nem maradt semmi a Juve és az olaszok védője szerint.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Megrohanták a határt a hétvégén megint sokan próbáltak bejutni Volt bőven dolga a határvédőknek.
A Fidesz jolly jokere Sikeres nemzetközi karrier helyett a pártpolitikát választotta, évtizedekig a háttérben dolgozott, de most már övé az egyik legfontosabb pozíció a Fideszben. Portré Hidvéghi Balázsról.
Mégis lesz török óriásmecset Budapesten? Az ötlet még 2015-ben felmerült, de akkor elhalt a projekt. Most úgy tűnik, mégis akarnak mecsetet.
Elütött egy gyereket egy busz a Thököly úton A sérültet a mentők kórházba vitték.
Itt a megoldás, ha nem tetszik az iPhone X felső bevágása Simán elrejthetjük egy egydolláros appal.