Az orosz hadügyminisztérium videóval bizonyította, hogy az USA az ISIS-t támogatja, csakhogy azt egy játékból vágták ki

Kedden reggel az utóbbi évtized legdurvább leleplezését közölte az orosz védelmi tárca. Délre kiderült, hogy a bizonyíték a Gunship Simulator nevű játék előzetesének részlete.

2017. november 14. 15:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A bociszemű dzsihadista gyerekek is komoly veszélyt jelentenek Dean Haydon, a brit terrorelhárítás vezetője szerint hiába kiskorúak az ISIS-hez csatlakozó dzsihadisták gyerekei, attól még komoly veszélyt jelentenek a társadalomra.
Ötven terroristát keres az Interpol Olaszországban Mostanában szállhatott partra a félszáz tunéziai ISIS-harcos Európában.

Friss hírek
Nem adja fel a tél: havazás, -10 fok is lehet Erős szél, erős lehűlés, ez vár ránk.
Érvénytelen lett a bulinegyedről szóló népszavazás A választásra jogosultak kevesebb, mint 20 százaléka ment el szavazni.
Csak nehogy baj legyen belőle
Férfi kézilabda BL Szoros meccsen kapott ki a Szeged a címvédőtől
Bundesliga: Marco Reus ezt irgalmatlanul beverte A német bajnokság 23. fordulójában a dortmundiak középpályása három pontot érő találatot szerzett a Mönchengladbach ellen.
Hanga Ádám spanyol kupagyőztes a Barcelonával A Real ellen megnyert döntőben 12 pontja volt.

Ismét aktivizálódott az ISIS A terrorszervezet a kormányerők seregeit támadta meg Deir ez-Zór közelében.
Az ISIS-propagandát a teljes vereség sem állíthatja meg Attól még, hogy látszólag az összeomlás szélén van az Iszlám Állam, a propagandagépezete teljes fordulatszámon pörög. A terrorszervezet által legutóbb közzétett felvételeken látni, ahogy egy mozgássér...
A BP megkaparintaná az ISIS olajkútjait Úgy tudni, hogy a világ egyik legnagyobb olajvállalata, a BP egyezséget akar kötni az irakiakkal, hogy rámehessen a kirkuki olajmezőkre, ahol utoljára az Iszlám Állam termelt ki olajat.

Top hírek:
A Dal 2018 - kialakult a döntő mezőnye Négy produkció jutott tovább a második elődöntőből is. A finálét jövő szombaton rendezik.
Havas tájra ébredtünk vasárnap De déltől kisüt majd a nap, és eláll a havazás.
Putyin megmutatja, tudja, hogyan kell választást nyerni Két hónappal a tervezett időpont előtt, már május 1-től megemelik Oroszországban a minimálbéreket. A 43 százalékos emelést egy hónappal az elnökválasztás előtt jelentették be.
Orbán: Nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó idő van Ez a huszadik évértékelő! Halló, halló, Várkertbazár.
Hiúzt láttak Nógrádban
Trump tanácsadója: vitathatatlan az orosz beavatkozási kísérlet H. R. McMaster, Donald Trump amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója szerint cáfolhatatlan és minden vitán felül áll, hogy Oroszország befolyásolni akarta a 2016-os amerikai elnökválasztást.