Eddig 17 millió forinttal támogattátok a 444-et, idén 30 milliót szeretnénk elérni

Májusban indult a támogatási program, most összegyűjtöttük, miben tudtunk azóta előrelépni.

2017. november 14. 15:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Videojátékos képekkel próbálták bizonyítani az oroszok az USA és az ISIS összejátszását Nem sikerült. Az orosz védelmi minisztérium Twitteren publikált képeit törölték is, de már késő.
Az S&P részleges csőd kategóriába sorolta Venezuelát A cég azután döntött így, hogy Venezuela nem tudott időben rendezni egyik kötvénye után 200 millió dollár hozamtartozást. Az S&P jelezte: 50 százalékos az esélye annak, hogy három hónapon belül dél-amerikai állam csődbe jut.
Árat emelnének a taxisok A közgyűlés fogja eldöntei a tarifaemelést.
Lézer lesz a 2019-es iPhone hátlapján, cápa nem
A Muravidéken is élnek a magyar hagyományok A hagyományok a mai napig élnek a határon túli területeken, így a Muravidéken is, ahol ma Lendván él a legtöbb magyar, több mint ezer ember vallja magát magyar nemzetiségűnek.
Új MR-készüléket kapott a Péterfy kórház Az átlagostól eltérő testalkatú betegek is vizsgálhatók vele.

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
Pornónak nézte a madarat a Facebook, ezért letiltott egy karácsonyi képeslapot Jackie Charley egy karácsonyra készített rajzot szeretett volna képeslapként árusítani a Facebookon, az algoritmus azonban közbelépett és blokkolta a feltöltést. Az ábrázolt madarat szexuális tartalomnak nézte az oldal.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
Megérkezett a Huawei Band 2 Pro Pontosabban napokon belül, november 15-én érkezik a magyarországi boltok polcaira is.
Látleletet adott Kornai János Magyarországról Bemutatták a közgazdász új könyvét.
Gulyás Gergely: jövőre egy hónappal a parlamenti választás előtt véget ér az Országgyűlés tavaszi ülésszaka