Megkésett válasz Lukácsi Katalintól

Válasz Szentesi Zöldi László július 10-én megjelent cikkére.

2017. november 14. 17:28

A cikk folytatása...Friss hírek
A Mercedes-motor hatalmasat fejlődött A 2018-as szezon téli tesztjeinek küszöbén állunk. Hamarosan már lehet elképzelésünk arról, mik lesznek az idei erőviszonyok. A Mercedes azonban motorikusan ismét jócskán a többiek fölé nőhet.
20 millióra perli az ATV-t Havas Henrik Két hónapja tűnt el a képernyőről, miután többen is zaklatással vádolták.
MSZP-s kettős mérce Bár több hét telt el azóta, hogy az MSZP-s Gőgös Zoltán durván megsértette női mivoltában és emberi méltóságában Lévai Katalint, a szocialisták női politikusai azóta sem szólaltak meg...
Zamatos, sűrű, immunerősítő karfiolleves - Tele mindenféle jóval Fogyaszd forrón az ízletes karfiollevest, és nemcsak átmelegít, de az egészségedet is támogatod vele!
Nem a Nemzeti Múzeum előtt, a Kossuth téren lesz idén a március 15-ei állami ünnepség Orbán Viktor beszéde alatt a háttérben tehát nem a Múzeumkertben, hanem a Parlamentben gyönyörködhetünk majd.
Finn siker az olimpia legkegyetlenebb számában A finn Iivo Niskanen nyert 50 kilométeres sífutásban, klasszikus stílusban.

Sajtóklub: Vona Gábor útja a turáni népektől a Spinoza-házig Országjárásra indult a Sajtóklub, aminek első állomása a budapesti Újszínház volt. A műsort 300 fős közönség előtt rögzítették. Bayer Zsolt vendége Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője, Bencsik ...

Top hírek:
A romagyilkosságok áldozataira emlékeztek Megemlékezést tartott a tatárszentgyörgyi romagyilkosságok kilencedik évfordulóján a Fővárosi Roma Önkormányzat és az Ide tartozunk Egyesület Budapesten, a Jászai Mari térnél.
A Sörgyári Capriccio rendezője nem szereti a sört 80 éves Jirí Menzel Az Oscar-díjas Jirzi Menzel moziba nem nagyon jár, otthon Stan és Pant néz inkább.
Azonnal frissíteni kell az uTorrentet! Számos súlyos sebezhetőség lapult az alkalmazásban.
Hogy lehet fenyegető jelenség, ha beszélgetni akarunk a minket érintő kérdésekről? Több ezer diák tüntetett a Kossuth téren egy jobb, jövőre felkészítő oktatásért. Szerintük a hatalom már mindenki bérencének bekamuzza őket, csak hogy ne kelljen érdemben reagálni a követeléseikre. Március 15-re újabb tüntetést jelentettek be.
A Magyar Telekom irodaháza gyulladhatott ki a Huszti úton A tűz az épület földszintjén keletkezett. Senki sem sérült meg.
Magyarországon ment a legjobban a Subwaynek Száz országban vannak éttermei a szendvicsezőláncnak, de sehol nem nőtt úgy a forgalom, mint nálunk.