Robbanás Pécsen, sérült is van

Robbanás történt egy kétszintes társasház egyik második emeleti lakásában kedd késő délután Pécs belvárosában, a Király utcában.

2017. november 14. 17:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Lilára festik a pécsi tv-tornyot A koraszülöttek világnapja alkalmából Pécs is csatlakozott ahhoz a nemzetközi kezdeményezéshez, amelynek során emblematikus épületek lila színű fényfestésével hívják fel a figyelmet a probléma fontoss...
Négy gázolás, négy halott Két autó is elütött egy nőt Pécs mellett, az első gázolás után ugyanis átzuhant a szembesávba, és az ott érkező autós már nem tudott megállni, végül ő gázolta halálra. Nagyon sok gázolás történt a hét...
Megmenekül Pécs kortárs színháza Az önkormányzat 7,5 milliárdos tartozást halmozott fel, ezért a város takarékosságra kényszerül.
Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M6-oson A 135-ös kilométernél lezárták a Pécs felé vezető pályát.
Két hónapnyi vizsgálat után megszólalt Hoppál Péter: A szocialista időszakban keletkezett rekordadósság Pécs városában Igaz, nyolc éve vezeti a 7,5 milliárdos hiánnyal küzdő várost a fideszes Páva Zsolt.
Pártfogó felügyelő árulta a biofüvet Pécsen A nő Pécs területén árult és több vásárlója is volt.

Dévényi Sándor: A város élő szövet A város élő szövet, a műemléki várost sem lehet skanzenként kezelni vallja Dévényi Sándor Kossuth-díjas építész, a Pécs csoport tagját. A Magyar Művészeti Akadémia a magyar organikus építészet értéke...
Az európai porondon javított az Alba Fehérvár A férfiaknál a bajnokcsapat mellett a Szolnoki Olaj, a nőknél pedig a PEAC Pécs is nyert.
Új videóval támadt neki Bödőcs Tibor a Magyarországról menekülőknek Pécs az optimisták firenzéje.
Titokban verte volna dobra a milliárdos ingatlant Pécs városa A polgármester teljes átláthatóságot ígért, mégse engedték be az árverésre azt, aki nem tett le százmillió forintot. Végül nem is jelent meg senki.
Győrben az Audi Arénában a Mamma Mia musical - Jegyek itt! A Madách Színház nagy sikerű előadása az ABBA dalokból készült Mamma Mia musical 2018-ban folytatja diadalmenetét és az országos turnéján Debrecen és Veszprém után Szombathely, Pécs és Győr közönségé...
Amerikáig ért a híre, akkora gombát találtak Pécs mellett A légyölő galóca kinézetre mesebeli, de pörköltnek nagyon nem ajánlott.