Robbanás Pécsen, sérült is van

Robbanás történt egy kétszintes társasház egyik második emeleti lakásában kedd késő délután Pécs belvárosában, a Király utcában.

2017. november 14. 17:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hamarosan nyithat az első vidéki IKEA-áruház Magyarországon Lehetséges helyszínként Debrecen, Szeged, Pécs vagy Győr is szóba kerülhet.
Négy órán belül elkapták a sofőrt, akinek az előzése miatt egy másik kicsúszott a szántóföldre az 57-es főúton Mohács és Pécs között történt a baleset.
Horvátország is európai együttműködő állam lett Déli szomszédunk is csatlakozott az Európai Űrügynökség (ESA) PECS programjához.
Megszerezte első sikerét a sereghajtó BEAC a női kosárlabda NB I-ben A budapestiek a PEAC-Pécs ellen arattak bravúrgyőzelmet.
Módosult a vonatközlekedés Budapest és Pécs között Jelentős menetrend-változásra és pótlóbuszozásra kell számítani.
Csőbe húzott Zsolnay-dolgozók: az új tulajdonos kifizeti a gigabüntetést A Ledina Kerámiát is tulajdonló cégcsoport vállalta, hogy befizeti a korábbi Zsolnay-dolgozókra rótt, összesen több mint 23 millió forintot - értesült a Szabad Pécs.

Egy város, ahol mindenki azt hiszi, legyőzheti a Fideszt videó Két hónappal az országgyűlési választások előtt az volt a célunk, hogy találjunk olyan választókerületet, ahol nem borítékolható a Fidesz győzelme és van esély ellenzéki győzelemre. Baranyában több i...
Budapest ingatlanfejlesztései mellett négy egyetemi város is bemutatkozik a világ első számú ingatlanos eseményén Az idén nem csak a Budapesten zajló világszínvonalú projektek, de négy egyetemi város (Debrecen, Miskolc, Pécs és Szeged) is bemutatkozik a világ első számú ingatlanszakmai kiállításán, a MIPIM-en, Ca...
Itt várható idén a legtöbb ingatlan-adásvétel A XI., XIII., XIV. kerületek és Szigetszentmiklós, vidéken Debrecen, Szeged és Pécs húzzák majd a piacot.
24 milliárdot csoportosítanak át építőipari és gazdaságfejlesztésre, Pécs támogatására A kormány több mint 24 milliárd forintot csoportosít át a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból és 3 milliárd forintot a helyi önkormányzatok támogatásából egyebek mellett Pécs vá...
Több mint 24 milliárdot csoportosít át a kormány A kormány több mint 24 milliárd forintot csoportosít át a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból és 3 milliárd forintot a helyi önkormányzatok támogatásából egyebek mellett Pécs vá...
Szabad Pécs: Csak Szijjártó barátjának cégétől rendelhet nyomtatványokat a pécsi egyetem A lap szerint előfordul, hogy ugyanazt a terméket a fővárosi cég jóval drágábban tudja szállítani, mint az egyetemi nyomda.