Négy gólt rúgtak Kínában a kolumbiaiak

Nem bírt egymással a két vb-szereplő, Dél-Korea és Szerbia.

2017. november 14. 17:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Az ősi Kínában játszódik az új Total War A Creative Assembly új történelmi stratégiát jelentett be. Ez lesz a Total War: Three Kingdoms, amely a kétezer évvel ezelőtti Kínába kalauzolja az önjelölt hadvezéreket. A Han-dinasztia bukása után s...
Történelmi változás Kínában - Amerika hoppon marad? Az utóbbi bő 30 évben Kína hatalmas devizatartalékot halmozott fel, és ennek jó részéből amerikai államkötvényeket vettek, vagyis nem kis részben ők finanszírozták az amerikai eladósodást. Most meglep...
Aubameyang Kínában? - a klub megszólalt A Dortmund csatárát 72 millió euróra tartják.
Lecsapott a tél Kínára Legalább 13-an meghaltak Kínában, miután szerda óta havazik az ország északi és középső részén. A nagy hó és a csúszós utak miatt súlyos balesetek is voltak. Sok helyen pedig elfagyott a termés. Mások...
Guzmics Richárd elmondta, mit gondol a kínai bajnokságról A magyar válogatott hátvéd egy éve Ázsiában keresi a kenyerét, elárulta hogy érzi magát Kínában.
Téli fesztivál Kínában

Bámulatos jégváros világítja be Kína egyik parkját Jégváros épült Kínában. 200 ezer köbméter jégből 2000 szobrot faragtak és valódi épületeket is kialakítottak. A fesztivált 34 éve rendezik meg.
Beférkőzhet Kínába a Pokémon Go Egy kínai céggel kötött megállapodáson keresztül a Niantic megjelenhet Kínában. A Pokémon Go és az idén megjelenő Harry Potter mobiljáték szempontjából ez új lehetőségeket nyit.
Viszik, mint a cukrot: gyorsan elfogyott a lávavörös OnePlus 5T Másodszor fogyott el pillanatok alatt Kínában a OnePlus 5T lávavörös színű változata.
Elképesztő ütemet diktál Kína: elektromos hajtásra állították át egy 12 milliós város buszflottáját Kínában nem csak beszélnek a buszgyártás megújításáról; egy 12 milliós város buszparkját állították át teljesen elektromos üzemre. A Hongkongtól északra fekvő Shenzen összességében 16 359 darabos...
Star Wars: Az utolsó Jedik - 1 milliárd dolláros bevétellel zárta az évet Három hét alatt sikerült világszerte 1 milliárd dollárt termelnie a Star Wars VIII-nak, holott még Kínában be sem mutatták.
Többmilliós nacionalista trollhadsereg működik Kínában A tagoknak már fizetni se kell, önként terjesztik a pozitív üzeneteket a neten és támadnak rá a rendszer ellenségeire.