Az "izmos Bernie Sanders-színezőkönyv" után II. János Pállal támad az orosz propaganda

Az orosz dezinformációs hadviselés egyik újabb csodafegyverét leplezte le az atlatszo.hu.

2017. november 14. 17:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Robbanás történt Pécsett (Videó!) A Király utcai házban történt detonáció okát még vizsgálják.
Hörcsög miatt áll egy építkezés Téli álmuk idején tilos megzavarni az állatokat.
Ben Affleck eléggé unja a Batman-kérdéseket
Trump többször lábon lőtte magát ázsiai útján Az amerikai elnök megtehette volna, hogy keveset beszél és sokat hallgat, de inkább hű maradt önmagához.
A kormány júliusig 1,5 milliárd forintért küldött leveleket az embereknek Ebben benne volt a Magyarország erősödik, az előző nemzeti konzultáció és a köszönőlevél is.
Érdekes: visszatérhet Angliába a madridiak ikonja Korábban szép éveket töltött el a szigetországban a labdarúgó.

Lelepleződött az orosz propaganda-gőzhenger Az amerikai és hazai liberális média megfellebbezhetetlen bizonyítékokat talált arra nézve, hogy Oroszország beavatkozott az amerikai választásokba. Az oroszok többek között az "izmos Bernie Sande...

Top hírek:
Ninja Warrior - 5. adás 1. rész Kezdetét vette a Ninja Warrior Hungary 5. Selejtezője. Pályára lépett Molnár Niki, Görgey Petra, Gelencsér Tímea, Sallay Szilvia, Gyöngyösi Teca, Mester Nóra és Hunyady Dominika.
NAV-vezér: csak a munkámat végeztem a Mollal Csak a képviselői munkáját végezte, amikor az olcsóbb üzemanyagért lobbizott - mondta az RTL Klubnak Tállai András, a NAV-ot vezető fideszes államtitkár.
A parlament megelőzte a bíróságot, ítéletet hirdetett Czeglédy-ügyben Az Országgyűlés elfogadta azt fiatalok és nyugdíjasok kárrendezéséről szóló rendeletet, amiben kijelentik Czeglédy bűnösségét.
Láttam a rajongó arcokat, mikor beszélt a bölcs vezér Bródy János posztja az Orbánnal szelfizgető hívekről
Velence polgármestere beszólt a smucig turistáknak Esznek, isznak, aztán amikor hozzák a számlát, sírnak, hogy nem tudnak olaszul.
Két évet kapott az Iszlám Államhoz induló holland nő Két év börtönbüntetésre ítélt hétfőn egy rotterdami kerületi bíróság egy 22 éves holland nőt, aki a vád szerint 2015-ben férjével és gyerekeivel Szíriába utazott, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz.